Nechrochtej, prasátko, odepsal ódéesák Úlehla voliči

19.02.2013 22:23

Na poslance ODS Tomáše Úlehlu se po jeho návrhu, jímž se snažil do zákona o odpadech propašovat úlevu pro podnikatele v byznysu solárních elektráren, snáší vlna kritiky. A on se s ní vypořádává velmi rázně – jednomu nespokojenému kritikovi napsal, ať nechrochtá a raději si nastuduje příslušné informace.

Nechrochtej, prasátko, odepsal ódéesák Úlehla voliči
Foto: ods.cz
Popisek: Poslanec za ODS Tomáš Úlehla

„Pane poslanče, to co jste chtěl prosadit, ohledně likvidace solárních panelů, je nehorázná drzost,“ stojí v mailu, který zveřejnil server iDnes. Jeho autorem je jistý Karel Škvarenina, kterému se navrhované úlevy ve fotovoltaice nelíbí ani trochu a svou nespokojenost se rozhodl dát poslanci najevo.

„Zajímají Vás vůbec obyčejní lidé, kteří se skládají v ceně elektřiny na blahobyt pár jedincům, co vlastní solární elektrárny? Jste jen bezpáteřní člověk, kterého zajímají jen peníze bez ohledu na státní rozpočet nebo ostatní občany státu. Jen mi je záhadou, proč jste to udělal? Buď jste zkorumpovaný fotovoltaickou lobby, nebo jste tak hloupý, že jste si to neuvědomil. A pak je tu třetí možnost, že jste majitel nebo spolumajitel solární elektrárny. Anonymní akcie dokážou divy, co? Nakonec Vám připomenu jedno přísloví: Na každou svini se vaří voda,“ rozčiloval se občan.

Po čtyřech dnech přišla šokující odpověď

Stručná odpověď od Úlehly na sebe nechala čekat čtyři dny a stálo v ní: "Prasátko, nechrochtej, a nastuduj si informace!" A přeposlal mu argumenty, které mluví ve prospěch jeho návrhu. „Ta odpověď mě šokovala," okomentoval Škvarenina poslancovu reakci.

Pravost celé konverzace potvrdil i sám Úlehla. "Nemám co tajit, přes 650 e-mailů mi dokonale vyplnilo víkendový pobyt u mé nemocné maminky, ale tři dny po sobě jsem do ranních hodin (6-6:45 hodin) poctivě odpověděl na slušné, neslušné, odborné, urážející i vyloženě vulgární a sprosté maily,“ uvedl pro iDnes.cz. Důrazně však popírá, že by se v solárním byznysu sám angažoval či prosazoval zájmy solárníků. "Nemám ani jednu, ani druhou aktivitu, a nechat se urážet od primitivních sprosťáků opravdu nehodlám,“ dodal.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…