Bradáčová se otřásla nad Reflexem: Proč po mně jdete

12.07.2012 13:53

Lenka Bradáčová. Po Miroslavě Němcové prý nejvlivnější žena v české společenské sféře. Testosteronová lady, nebo aligátor. I takovými tituly ústeckou žalobkyni "poctil" týdeník Reflex. Právnička je zděšena.

Bradáčová se otřásla nad Reflexem: Proč po mně jdete
Foto: Reprofoto Reflex
Popisek: Lenka Bradáčová na titulní stránce týdeníku Reflex

Žena se skusem aligátora, mediální královna, vůdkyně vesmíru, testosteronová lady. Takovými i dalšími přívlastky hodnotí ústeckou žalobkyni Lenku Bradáčovou v aktuálním vydání týdeníku Reflex Bohumil Pečinka. Líčí ji jako ženu, která neváhá jít přes mrtvoly, kariéristku, která se nezastaví před ničím.

Nepravdy a nevkus. Bradáčová je v šoku

Sama Bradáčová je článkem zděšena. ParlamentnímListům.cz poskytla exkluzivní vyjádření, kde popírá informace, jež zde Pečinka uvádí. Je to za hranicí veškerého vkusu, hromada nepravd," uvedla pro redakci s tím, že autora článku vůbec nezná, a tak nechápe, kde k podobným hodnocením, jež na její adresu říká, mohl dojít.

Pečinka mě nezná! Jak může soudit?

"Nikdy jsem s panem redaktorem nemluvila a nikdy jej žádné mé vysvětlení nezajímalo," uvedla rozzuřeně pro redakci právnička. "Nevedu žádnou kampaň, nejsem politik a můj dojem je, že tomu nerozumím," uzavřela hodnocení Pečinkova článku.


„Kdyby Lenka Bradáčová byla muž, napsali bychom, že je to přesně ten typ, jemuž testosteron stříká i z uší. Jde přesně o ty vládce vesmíru, kteří byli v mládí kapitány sportovního mužstva, potom zvládli dvě vysoké školy, vybudovali firmu nebo nastoupili do nadnárodní společnosti, kde svému postavení dodali ekonomické zázemí, a kolem sebe vytvořili ‚novou civilizaci‘ známých, přátel, klientů a milenek,“ popisuje Pečinka v článku nazvaném Paní Černobílá.

Mediální hodnocení: Jde o čtenáře

Jeho hodnocení zarazilo i mediálního analytika, Jiřího Mikeše. "Jde jen o získání čtenářů, nic jiného. O té paní zatím víme velice málo na to, abychom mohli dělat tyto závěry," řekl ParlamentnímListům.cz v reakci na Pečinkova slova o Lence Bradáčové.

O  Bradáčové se veřejnost poprvé z médií výrazně dověděla v souvislosti se zatčením Davida Ratha. Krátce poté byla nejvyšším státním zástupcem Pavlem Zemanem navržena na uvolněné křeslo pražské vrchní státní zástupkyně a hned se začalo spekulovat, zda právě tohle byl ten pravý, byť skrytý, důvod k odvolání Jiřího Pospíšila z čela resortu spravedlnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Šulcová

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …