Hejtmanka Moravčíková u Tachecí: David byl solitér, nic jsem nevěděla

29.06.2012 18:11

Hejtmanka Zuzana Moravčíková, která nahradila ve funkci Davida Ratha, prý nic nevěděla o pochybných zakázkách, i když byla jeho náměstkyní.

Hejtmanka Moravčíková u Tachecí: David byl solitér, nic jsem nevěděla
Foto: hns
Popisek: Hejtmanka středočeského kraje Zuzana Moravčíková

„David Rath byl takový jaký byl, byl takový solitér,“ vysvětlila hejtmanka Středočeského kraje Zuzana Moravčíková,  proč nevěděla o podezřelých smlouvách, které uzavíral David Rath. Přitom byla Moravčíková jeho pravou rukou jako jeho náměstkyně.

Moravčíková se trochu zapotila u Barbory Tachecí v pořadu Fakta Barbory Tachecí na TV Prima Family při odpovědi, proč tvrdila, že pokud se na někoho nasadí sto policistů, vždy se na něj něco najde.



Ostatní hejtmani jsou čistí

Moderátorku Tachecí tak zajímalo, zda se takto najde něco i na zbývající oranžové hejtmany. „To nemohu za ně mluvit, spíš jde o kauzy jako ProMoPro a Pandur,“ nepřesvědčivě se hájila hejtmanka s tím, že teda na ostatní hejtmany ČSSD by se nic nenašlo a že jsou takzvaně „čistí“.

Tachecí se poté ptala, zda Moravčíková souhlasí s Rathovým výrokem, že je politickým vězněm. „Když někoho chytnou se sedmi miliony, to se nedá odpustit,“ dodala Moravčíková k tomu, proč nesouhlasí s Rathovými slovy, že je politickým vězněm. A prý jej také varovala před neprůhlednými losovačkami a tím, že příliš mnoho peněz plyne do jeho rodné Hostivice.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …