Vládci světa chtějí získat absolutní moc. Autora, který prozrazuje více, zakazují

10.10.2013 17:13

JINÝMA OČIMA Nepoložili jste si někdy otázku, proč musíte vlastně platit daně z toho, co jste získali vlastní prací? A proč zlato světa patří jen pár rodinám, které si rovněž z obchodu s diamanty a nerosty udělaly monopol? Rodinám, které před dávnými časy prohlásily, že jim tato Země patří a od těch dob tedy těží, co se dá…? Pokud ano, tak čtěte dál.

Vládci světa chtějí získat absolutní moc. Autora, který prozrazuje více, zakazují
Foto: hns
Popisek: New world order, ilustrační koláž

Pokud vám podobné dotazy vrtají hlavou, tak čtete správné řádky. ParlamentníListy.cz totiž nahlédly do díla Jana van Helsinga s názvem: Ruce pryč od této knihy. A i když by teoreticky, dle názvu, knihu měly odhodit, přinášejí z ní některé výňatky. Nutno upozornit na to, že dvě knihy německého autora Jana van Helsinga byly kvůli brizantním obsahům v Německu a ve Švýcarsku zakázané. Masmédia dodnes veřejnost varují před jeho myšlenkami a mluví o něm jako o nejnebezpečnějším německém autorovi faktografické literatury. Proč?

Helsing totiž otřásá základy rozšířeného světonázoru. Ten, kdo si však prý tuto knihu přečte, změní svůj postoj. Hlavně ten člověk, který má pocit, že se světem, v němž žijeme, není něco v pořádku. Rozhodnutí o tom, zda jde jen o poutavě sepsané konspirace, stejně jako v detektivce, či fakta, nad kterými stojí za to alespoň popřemýšlet, je na čtenáři samotném.

Pravdou je, že se v poslední době přece jen stále častěji objevují někdy už dokonce i v televizích, ale stále převážně hlavně na serveru YouTube, různé filmy a dokumenty o nebezpečí číhající z nastolení Nového světového řádu. Ať už si o tom jedinec myslí cokoli, pravdou je, že si k tomu v současné době lze přečíst i poměrně rozsáhlou řadu literatury. I kniha Ruce pryč od této knihy, vydaná slovenským nakladatelstvím ANCH Books, se k nim směle zařazuje.

Proč politici potápějí jednu věc za druhou?

A tak ještě jednou - nepoložili jste si někdy otázku, proč musíte vlastně platit daně z toho, co jste získali vlastní prací? A proč zlato světa patří jenom pár rodinám, které si rovněž z obchodu s diamanty a nerosty udělaly monopol? Rodinám, které před dávnými časy prohlásily, že jim tato Země patří a od těch dob tedy těží, co se dá…A vy přitom stále platíte daně a zlobíte se nad neschopností politiků, kteří úspěšně potápějí jednu věc za druhou. Kdysi v Japonsku by tito politici, v případě, že by za sebou zanechali takovou ostudu, sami spáchali harakiri. Dnes je za to odměňují vysokými důchody a pozicemi v koncernech.

V poslední době se v Německu a i ve světě něco, zdá se, přece jen pohnulo… Jak už bylo zmíněno, zaplavily nás knihy zaměřující se na politické pozadí, i když některé z nich pak opět zmizely kvůli soudnímu zákazu z prodeje. Mluví se v nich o tom, že ne všechno, co se nám politici a masmédia snaží namluvit, je totiž opravdu tak. Zdá se, že dlouholeté vymývání mozků pomocí učebnic, vědeckých i náboženských spisů, nemusí nutně zanechat otisky v našich hlavách navždy. Důležitou roli při vyhledávání a šíření alternativních informací hraje nyní i internet.

Společnost se tak postupně probouzí a nenechá se už tak lehce obelhávat. Lidé přehodnocují knihy dějepisu, zamýšlejí se nad věrohodností snímků o přistání na Měsíci a kvantové fyzice se podařilo zpochybnit teorémy prakticky všech vědních oborů.

Jak se pomocí tří světových válek uchopit vlády nad světem?

Autor Jan van Helsing rozebírá v jedné z posledních knih, které u nás byly zatím vydány, řadu teorií – o financích, tajných řádech i ovládání světa.

Uvádí mimo jiné, že již na konci 19. stol. sestavili prý dva pánové – Albert Pike a Giuseppe Mazzini - plán, jak se prostřednictvím tří celosvětových válek chopit světové moci.

A tak jako další krok k Novému světovému řádu (Novus Ordo Seclorum) zinscenovali první světovou válku. Bavorský řád iluminátů pak získal moc nad carským Ruskem. Ve smyslu iluminátských cílů bylo Rusko prý tehdy použito jako obětní beránek v roli nepřítele.

I druhou světovou válku měly vyvolat záměrně (z)manipulované názorové rozdíly mezi německými nacionalisty a politickými sionisty. Následně se měl údajně plánovitě rozšířit vliv Ruska a založit stát Izrael.

Přijde i třetí světová válka?

Autor ale upozorňuje na to, že tím počet světových válek nekončí a opravdu by měla přijít ještě jedna. Její příčinou (třetí světové války) mají být úmyslně podporované názorové neshody mezi sionisty a Araby. V plánu je pak údajně rozšíření tohoto konfliktu po celém světě. Částí třetí světové války má být i vyprovokovaný konflikt nihilistů a ateistů, aby tak nastaly sociální převraty dosud nevídané bestiality a brutality. Na místo rozvráceného křesťanství a ateismu chtějí pravou luciferskou doktrínu a jednou ranou se tím zbavit dvou much.

„Pokud jde o první dvě světové války, jistě souhlasíte, že se plán zdařil. A co se týká té třetí, kdokoli a kdekoli se lze prostřednictvím zpravodajských televizních stanic CNN, N-tv live a jiných, přesvědčit, jak jsou cíleně a uměle vyvolávány konflikty v ohniscích nepokojů – v Iráku, Izraeli či Palestině,“ konstatuje Helsing ve svém komentáři.

A pokračuje dál směrem ke všem, kterým by se mohlo zdát, že přehání. Na obhajobu svého názoru a svých předložených faktů cituje slova bývalého velitele ozbrojených sil NATO Wesleyho Clarka: „Varuji Evropany. Ať si nemyslí, pokud budou ohroženy naše zájmy, že USA budou mít v rámci Nového světového řádu zábrany militaristicky intervenovat i v Evropě. A to všemi prostředky, včetně atomových zbraní. Obecnou snahou Spojených států je ponechat většinu zemí v chudobě, s korupčními, ale poslušnými vládami.“

Blesk, který uhodil do kurýra a pomohl odtajnit, co lidstvo nemělo vědět?

A v těchto souvislostech autor knihy, od které by měli čtenáři jemného ražení dát „ruce pryč“, odkazuje ještě na událost z roku 1785. Tehdy na cestě z Frankfurtu do Paříže udeřil do kurýra bavorských iluminátů blesk a část spisů, které převážel, padla do nepovolaných rukou a tím pádem prosákl jejich obsah na veřejnost. Co obsahovaly?

Masy se dle vůle iluminátů budou usměrňovat kontrolou tisku. Je třeba až do krajnosti podporovat všechny špatné lidské zvyky, slabosti, vášně a chyby.

Navykneme národy na to, aby zdání považovaly za skutečnost, aby se spokojily s povrchním, hnaly se za zábavou a unavily se v nekončící závislosti hledání něčeho nového…

Je třeba provokovat v Evropě osobnostní a národnostní protiklady, rasovou a náboženskou nenávist a vytvořit tak nepřekonatelné propasti.

Z řad otrocky podřízených je třeba volit za prezidenty ty, v jejichž minulosti je nějaké černé místo. To z nich udělá vykonavatele iluminátských příkazů. Tak mohou ilumináti měnit smysl zákonů a ústavy.

Kvůli korupci nejvyšších státních úředníků budou vlády půjčováním si peněz v zahraničí uvrženy do otroctví zadluženosti vůči iluminátům a státní dluhy tak budou citelně narůstat. Vyvolanými hospodářskými krizemi, když najednou stáhneme z oběhu veškeré zlato, vyvoláme kolaps peněžního hospodářství neiluminovaných. Moc peněz musí získat absolutní nadvládu v obchodě a řemeslech, aby průmyslníci prostřednictvím financí získali politickou moc.

Tak donutíme národy, aby světovládu nabídly iluminátům. Nová světovláda musí vystupovat jako dobrodinec a patron národů a oni se jí pak podřídí. Jestliže se některý stát vzepře, podpoříme vojenský zásah okolních zemí.“

Kdo jsou to vůbec ilumináti?

Dobře, může si říkat mnohý čtenář, který dospěl až k těmto řádkům. Jenže napadá ho jistě, pokud nikdy o něčem podobném neslyšel, kdo to vůbec jsou ti mocní ilumináti. I na to má Helsing odpověď. „Ať už jim říkáme skupina Bilderbergů, tajná vláda, Trilaterální komise, Council of Foreign relations nebo ilumináti, na jménu nezáleží. Tajnou vládu tvoří nejbohatší lidé světa. Přibližně dva tisíce magnátů pevně drží takzvané vlády světa v rukou. Rozhodují o tom, kdo, kdy a kde bude zvolen, kde a kdy se rozpoutá válka. Na celé zeměkouli kontrolují stav potravin, vyvolávají jejich nedostatek a určují inflační politiku jednotlivých měn. Cílem iluminátů je světová moc – Nový světový řád. Jakoby náhodou se o tom zmínil i George Bush senior, 11 let před atentátem na WTC v New Yorku – tedy 11. září roku 1990,“ vysvětluje Jan van Helsing.   

Jak už bylo uvedeno, autor se touto tematikou zabývá téměř výlučně, a tak se měli čtenáři (včetně těch českých) možnost zamýšlet nad různými teoriemi, které se mohou zdát šílené, ale stojí nad nimi za to se možná alespoň zamyslet. V předcházející knize (Válka svobodných zednářů), která vyšla v Česku letos na jaře a jejímž obsahem je údajný skutečný rozhovor autora se zednářem vysokého stupně zasvěcení, ukazuje také Helsing čtenářům myšlení, okultní praktiky a plány jednoho z největších tajných spolků dějin. Podařilo se mu to proto, že se prý dostal do kontaktu s aktivním, vysoce postaveným svobodným zednářem. A ten zasvěceně informuje o působení celosvětového tajného společenství. Překvapivé proto asi nebude, že i u této knihy je avizováno: Není určena slabým náturám.

Kdo je autor knihy Jan van Helsing?

Německý autor, vlastním jménem Jan Udo Holey. Odmalička přivykal samostatnému, na obecném a převládajícím mínění nezávislému myšlení a cítění, poněvadž jeho rodina byla spirituálně orientovaná.

V osmdesátých letech začal intenzivně cestovat a dodnes navštěvuje mnohé země světa. Na svých cestách pátrá po faktech osvětlujících pozadí záhadných přírodních jevů a společenskopolitických utajovaných skutečností. Nashromážděné poznatky, informace i fakta zveřejnil ve svých knihách, kterých dosud vydal deset. Jeho první publikace Tajné společnosti odkrývala některá fakta na pozadí takzvaných konspiračních teorií a byla přeložena do osmi jazyků. Tři roky poté, v roce 1995, vyšlo pokračování, které však natolik pobouřilo jisté kruhy v Německu a Švýcarsku, že muselo být pod tlakem soudního rozhodnutí okamžitě staženo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …