Zdena Mašínová: Úpadek bílého muže je evidentní. I co se týče populace, ostatní se množí jako králíci. V Evropě zavládne chaos

23.06.2015 4:41

JINÝMA OČIMA Proti ekonomické migraci jsem byla už za komunistů a odmítám ji i nadále. Političtí běženci, to je jiná záležitost. Odlišit tyto dvě sorty uprchlíků bude ale stále těžší, neboť Evropou zmítá chaos. Sestra vůdců protikomunisitcké odbojové skupiny Bratří Mašínů Zdena také prohlašuje, že koncept multikulturní společnosti je třeba zavrhnout.

Zdena Mašínová: Úpadek bílého muže je evidentní. I co se týče populace, ostatní se množí jako králíci. V Evropě zavládne chaos
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdena Mašínová

"Úpadek bílého muže je evidentní. Na ústupu je i co se týče populace, protože ostatní se množí jako králíci. Západní společnost je rozložená, na kolenou a je jen otázkou času, kdy v Evropě zavládne totální chaos. Hordy, co se sem ženou, nás převálcují," popisuje Zdena Mašínová pro ParlamentníListy.cz současnou situaci, kdy na starý kontinent míří další a další vlny uprchlíků z Afriky a Asie.

Anketa

Jste pro znovuzavedení kontrol na hranicích? Přímočaře řečeno, pro zrušení Schengenu?

96%
4%
hlasovalo: 57061 lidí

Politickým zelenou

Přitom si uvědomuje, jak jsou běženci nesmírně zneužíváni pašeráky lidí a jinými podvodníky nejhrubšího zrna. "Politickým běžencům bych dala zelenou, avšak ekonomická migrace by měla být zastavena. Ekonomické migranty zásadně odmítám. Proti nim jsem byla i za minulého režimu, kdy u nás vládli komunisté. Nicméně na jižní hranici Evropské unie už je situace tak nezvladatelná, že už asi není v lidských silách tyto dvě sorty migrantů rozlišit," říká.

Podle ní se jasně ukazuje, že koncept multikulturního světa byl přehnaně prosazován a nyní se do bohatších zemí za staršími přistěhovalci stěhují další příbuzní, které již společnosti těch zemí nejsou schopny vstřebat. "Proto jsem se loni na návštěvě bratra v USA divila, jestli nejsem v Mexiku nebo v Africe," dodává s tím, že ideje multikulturalismu je třeba postupně opouštět.

Anketa

Jste pro kvóty EU na přidělování uprchlíků?

2%
98%
hlasovalo: 54683 lidí

Apokalyptický film

"Je to velký problém. Jsme součástí Evropské unie, k něčemu jsme se zavázali, takže bychom měli jižním zemím pomáhat. Neměli bychom je nechat ve s(v)rabu. Otázkou ale je, jestli to nemocná Evropa ještě dokáže," namítá nejmladší ze sourozenců Mašínových. V době útěku bratří do Berlína v roce 1953 byla mladá, ale později ji za to komunistický režim neustále perzekuoval. Byla velmi aktivní v kauze Vladimíra Hučína. Před čtyřmi lety zemřel Ctirad, takže z odbojové skupiny bratří Mašínů už žije jen mladší Josef.

Zdena Mašínová už je po tříměsíčním pobytu v nemocnici, kde prodělala složitou operaci kvůli výměně kyčelního kloubu, v domácí rekonvalescenci. Neutěšenou situaci uprchlíků v Evropě sleduje denně v televizi a nemá z toho vůbec dobrý pocit. "Je to jako v apokalyptickém filmu. Cílové země migrace jako Velká Británie a Švédsko se s přílivem uprchlíků už nejsou schopny vyrovnat," podotýká a nakonec ParlamentnímListům.cz doplní: "A neříkejme si pořád, že se nás to netýká. To už dávno není pravda."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…