„Děláš to pro děti, cikáne.“ Hejt na Godlu za SPD na sebe nenechal dlouho čekat

01.06.2022 20:30 | Ze sítí

Jaroslav Foldyna na Facebooku ohlásil, že v Ústí nad Labem „kul pikle“ se známou tváří z velice populárního seriálu Most!, hercem Zdeňkem Godlou. Nyní už je jasné, proč se oba muži sešli. Působení herce romského původu na akci SPD následně komentoval starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný. „Jako napadá mě jen, že splácí dluhy a bere všechno, kde mu slíbí peníze,“ poznamenal pak k angažmá herce reportér Info.cz Honza Palička. A naznačil něco horšího.

„Děláš to pro děti, cikáne.“ Hejt na Godlu za SPD na sebe nenechal dlouho čekat
Foto: FCB Jaroslava Foldyny
Popisek: Poslanec SPD Jaroslav Foldyna s hercem Zdeňkem Godlou

Anketa

Je Stepan Bandera hrdina?

1%
97%
hlasovalo: 20840 lidí
Poslanec SPD Jaroslav Foldyna onehdy na svém facebookovém profilu odhalil, že „kul pikle“, a to ve společnosti Zdeňka Godly, romského herce, který účinkoval například v seriálu Most! nebo v taneční soutěži StarDance. Odhalil také, že Godla podporuje SPD. A v diskusi se ho zastával. „Ten cikán, jak říkáte, sám řekl: Udělal jsem v životě dost chyb, vím, že se musí žít jinak. To chci říci své komunitě. Řekl: Nejsem žádná celebrita, jsem člověk, co něco prožil, nejsem žádný vzdělanec a na nic si nehraju a nechci hrát. Jen chci našim lidem říci, že žít se musí jinak.“ Podle Foldyny je cílem Godly se dostat se z problémů, na které si sám zadělal.

Starosta pražské městské části Řeporyje Pavel Novotný následně sdílel na svém twitterovém profilu plakát s pozvánkou na Dětský den v Chomutově, jenž má být startem kampaně SPD s podporou PRO. A i tam má být k vidění Zdeněk Godla, ve společnosti Jaroslava Foldyny.

„Proč herec Godla šaškuje po boku komerčních rasistů, co si na nenávisti k němu vybudovali kariéru a živnost?“ zeptal se v diskusi novinář Info.cz Jan Palička.

„To bych taky rád věděl, kamaráde. Ale on je blbej,“ odvětil mu Novotný. A Palička měl ještě jedno vysvětlení: „Jako napadá mě jen, že splácí dluhy a bere všechno, kde mu slíbí peníze. U těchto sviní z SPD bych se nicméně nedivil, kdyby mu ve finále nedali ani korunu s tím, ‚že to přece děláš pro děti, cikáne‘.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…