,,Já ten papír potřebuju!" Covid prý měl, test negativní. Čich, chuť, nic

23.11.2021 9:18 | Ze sítí

Konzervativní youtuber Ondřej Tesárek vystupující pod přezdívkou Bratříček se hodně zlobí. Ví, že má covid, ale PCR test mu vyšel negativní a bojí se, že tak či tak bude muset dřív či později vyrazit na očkování, aby si uchoval svobodu. „Toho jsem se strašně bál,“ říká bez obalu.

,,Já ten papír potřebuju!" Covid prý měl, test negativní. Čich, chuť, nic
Foto: Repro Facebook
Popisek: Youtuber Bratříček

Publicista Ondřej Tesárek se před dvěma dny rozhodl vyrazit na PCR test.

„Poprvé od začátku pandemie interaguji se systémem. Hodina a půl fronta na PCR, abych měl státní štempl, že mám vir. Získat ho je priorita n. 1 Léčit se budeme až po splnění byrokratických záležitostí! Když budeme mít štempl, budeme cca 6 měsíců plnoprávní občané bez pravidelné dávky Pfizeru. To chceme! Bez toho bychom si už dávno dali izolaci. Stačí nám antigen. Ale stát chce měřit, tak bude promořovačka ve frontě,“ jal se vysvětlovat na Twitteru.

Tesárek a covid

Jenže plán mu nevyšel.

„Takže negativní PCR a negativní antigen. JÁ TO NESTIHL. Nemám papír o prodělání, nemám chuť, nemám čich a nemám 180 dní svobody. Toho jsem se strašně bál. Že prodělám covid se svou gigachad obranyschopností a beztak budu muset na včelku,“ rozčílil se na Twitteru.

Tesárek a covid

A to nebylo zdaleka všechno. Tesárkovi se zdá, že v této zemi nic nefunguje.

„Já vím, že mám covid! Ještě jsem se jí ptal, jestli je ten slinovej stejně prokazující jako z nosu. Necítím nic. Žena pozitivní. WTF 800 Kč vyhozenejch a mohu jet znova. Já potřebuju ten štempl! Tady nefunguje vůbec nic tvl, NIC,“ dával najevo svou naštvanost.

Tesárek a covid

Připomněl také, že proti covidovým restrikcím se protestuje v různých zemích Evropy. V Nizozemí policie sáhla dokonce k použití střelných zbraní proti demonstrantům. Přidal také zprávu, že i irská vláda uvažuje o vyhlášení vánočního lockdownu. Navzdory tomu, že je na tom ostrovní stát s proočkovaností lépe než Česko.

Tesárek a covid

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…