„Plácáte!“ Babiš ml. se obrátil proti kavárně. Je sám sebou

09.11.2021 9:28 | Ze sítí

Andrej Babiš mladší je na svém profilu na twitteru stále velmi aktivní. A střílí i do „vlastních“. Když komentátor Alexandr Mitrofanov psal o Navalném a poměrech v Rusku, Babiš mladší mu vzkázal, aby se „vrátil do Ruska“. Prý i špatná reklama pro Rusko je stále reklama. A pustil se také do Džamily Stehlíkové. Jednak za to, že tvrdila, že Miloš Zeman by měl být na psychiatrii, se kterou má Babiš mladší špatné zkušenosti. A také když mluvila o Olze Sommerové, té Babiš mladší vyčítá, že přijala peníze od Agrofertu.

„Plácáte!“ Babiš ml. se obrátil proti kavárně. Je sám sebou
Foto: Repro Twitter
Popisek: Syn Andreje Babiše staršího, Andrej Babiš mladší

Anketa

Bude Pekarová Adamová lepší předsedkyní Sněmovny, než byl Vondráček?

3%
95%
hlasovalo: 19114 lidí
S hospitalizací Miloše Zemana se opět na výsluní dostala bývalá ministryně pro lidská práva a národnostní menšiny Džamila Stehlíková, která na twitteru rozvíjela řadu teorií o Zemanově zdraví, které se nakonec nepotvrdily. Své teorie Stehlíková rozvíjí i teď. Ovšem usadil ji, pro někoho možná překvapivě, Andrej Babiš mladší. „Zeman byl hospitalizován pro alkoholové delirium a pokud by mu neselhávala játra, byl by teď na psychiatrii. Politici vědí, že těžce nemocný prezident je mimo, ale vyměnili čl. 66 za pozici premiéra. Vyhráli bitvu, ale riskují prohrát válku o důvěru občanů,“ tvrdila bývalá ministryně.

„Plácáte nesmysly,“ reagoval na Stehlíkovou Babiš mladší. A když byl tázán, zda tedy fandí Miloši Zemanovi, namítl, že rozhodně ne. „Stejný platí pro ‚psychiatrii‘,“ nechtěl téma rozvíjet. Jak známo, na tématu psychického zdraví Andreje Babiše nepanuje shoda.

Do Stehlíkové, předsedkyně Liberálně ekologické strany se Babiš mladší opřel už předtím, když měla narážky na Dominika Feriho. „Karel, Feri a ‚Tahle knížka není pro starý‘. V roce 2017 zástupci LES kandidovali do Sněmovny v barvách TOP 09 a Feri nás hravě přeskákal. Tahle země není pro starý! Pak Olga Sommerová musela převzít sněmovní mandát po Ferim. Mladí musí někdy vyzrát. Tahle země je pro všechny!“ připomínala Stehlíková.

Babiš mladší také připomínal. „Vaše ‚zem‘ není pro ‚všechny‘, paní Stehlíková. Je známo, že Vaší kamarádce z LES Sommerové Olze, moc ‚nesmrděly‘ peníze bývalého premiéra (stále současně trestně stíhaného politika/únosce vlastních dětí s politickou ‚imunitou‘) Andreje Babiše staršího,“ narážel Babiš mladší na to, že Agrofert se podílel na distribučních nákladech jejích dokumentů.

Není to jen Stehlíková, kdo zažil odsouzení od premiérova syna. Když komentátor Práva Alexandr Mitrofanov odkázal na svůj článek o Rusku a opozičním předákovi Alexeji Navalném, Babiš mladší mu vzkázal: „Vrať se do Ruska!“

A když mu Mitrofanovi příznivci sdělili, že je vedle, syn premiéra vysvětlil svůj názor. „I ‚špatná‘ reklama Kremlu/Rusům je stále ‚reklama‘. Mitro-na-půl-odříznutý kůň nedělá nic jinýho,“ tvrdil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…