„Posledních pět minut, které mi ve svém životě věnujete,“ Babiš píše spoluobčanům. Připomíná, co jeho vláda dokázala

24.06.2021 20:38

Premiér Andrej Babiš se rozhodl v rámci předvolební kampaně napsat dopis svým spoluobčanům, aby jim připomněl, čeho podstatného jeho vláda během svého čtyřletého mandátu docílila, informuje iDNES.cz. „Přál bych si, abyste na moji vládu vzpomínali jako na tu vládu, která čtyři roky makala a splnila to, co slíbila,“ píše národu předseda vlády.

„Posledních pět minut, které mi ve svém životě věnujete,“ Babiš píše spoluobčanům. Připomíná, co jeho vláda dokázala
Foto: Facebook A. Babiše
Popisek: Andrej Babiš.

Babišův dopis by měli občané obdržet do svých poštovních schránek v nejbližších dnech. „Právě držíte v ruce můj osobní dopis. Zkuste mu, prosím, věnovat pět minut svého času. I kdyby to mělo být posledních pět minut, které mi ve svém životě věnujete,“ oslovuje ministerský předseda v dopise své spoluobčany.

Původní zdroj ZDE.

A protože se podle Babiše život vrací „do normálu“, nastává prý čas bilancovat. V psaní například zdůrazňuje, jak vláda zařídila rekordní důchody, vyšší platy a nízké daně. Státní finance jsou podle něj pod kontrolou navzdory strašení opozice, od níž se lidé nemají nechat „napálit“.

Rovněž vyzdvihuje i masivní investice, dostavbu nových dálnic a silnic, dále zvýšení rodičovských příspěvků, zajištění lepší zdravotní péče, modernizaci armády nebo ochranu kultury či životního prostředí.

Ke konci textu připomíná, jak jeho vláda bojovala za české zájmy v EU. „V Bruselu naše vláda prosazovala české zájmy. S Viktorem Orbánem jsme 28. června 2018 zarazili povinné migrační kvóty. Z fondů EU jsem vyjednal 978 miliard korun na příštích sedm let, z toho jsem svojí urputností pro Česko vyboxoval 42 miliard navíc,“ píše premiér.

„A to je jen zlomek toho, co moje vláda prosadila. Ať víte. Díky a hezké léto přeju,“ dodává Andrej Babiše závěrem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…