„Tak já jedu,“ oznámil Babiš a vydal se za voliči. Zároveň také spustil svůj profil na Instagramu

16.05.2022 13:40 | Ze sítí

Bývalý premiér a předseda ANO v pondělí ráno na sociálních sítích sdílel fotku, jak sedí za volantem svého obytného vozu. „Tak já jedu,“ napsal z Průhonic, kde žije, a vyrazil za svými voliči na Moravu. Zároveň také na Facebooku oznámil, že si zřídil svůj účet na Instagramu.

„Tak já jedu,“ oznámil Babiš a vydal se za voliči. Zároveň také spustil svůj profil na Instagramu
Foto: FCB
Popisek: Andrej Babiš kritizuje Petra Fialu

Aby ho příznivci sledovali i na Instagramu, vyzval právě na Facebooku. „Bude to jízda,” slíbil jim. Pár hodin po oznámení má již téměř 3 tisíce fanoušků. 
 
Obytný vůz, se kterým Andrej Babiš na cesty vyrazil, je celý polepený plakáty hnutí ANO, které v posledních dnech mohou lidí vidět na billboardech okolo silnic. Stojí na nich heslo: „Za Babiše bylo líp“.
 
 
První zastávkou bude Břeclav. Na Moravě se Andrej Babiš zdrží až do konce týdne. Navštíví například Valtice, Znojmo, Brno či Olomouc. Příští týden zamíří do Ústeckého a Středočeského kraje. 
 
„Vracím se k roku 2013, kdy jsem také objížděl republiku. Mám i stejné oblečení, vtipkoval na benzínce u Průhonic, kde jeho tour s heslem ,Zase bude líp' ráno odstartovala,“ píše iDnes.cz. Že jde o kampaň Babiš ale odmítá, na svých cestách si chce povídat s lidmi. „V kampani žiji permanentně už několik let. Toto ale budou jen cesty za lidmi. Budu během nich navštěvovat i poslance, kteří mají v krajích své kanceláře,“ řekl iDnes.cz Andrej Babiš. 
 
Oficiální kampaň ANO před komunálními volbami zaháje až na přelomu srpna a září. Zda bude bývalý premiér kandidovat do voleb prezidentských, které nás čekají v příštím roce, se prý ještě nerozhodl. 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…