A bude se stavět. Zeman dostal povolení na výstavbu domu poblíž zámku v Lánech

20.02.2020 17:00

Prezident Miloš Zeman si postaví bungalov nedaleko zámku v Lánech. Dnes na Pražském hradě při setkání se starosty vítězných obcí soutěže Vesnice roku 2019 potvrdil, že asi před týdnem dostal stavební povolení.

A bude se stavět. Zeman dostal povolení na výstavbu domu poblíž zámku v Lánech
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Zeman s tenisty v Lánech

„Ještě tento rok začnu stavět,“ prohlásil Zeman, jak informuje ČTK. Dodal, že bude stavět bungalov, protože na vilu si nenašetřil. Pozemek o rozloze téměř tisíc metrů čtverečních pořídil prezident v minulém roce za 2,5 milionu korun.

Zeman dříve uvedl, že zvažuje koupi pozemku v Mnichovicích v okrese Praha-východ. Nakonec se rozhodl pro parcelu v Lánech nedaleko tamního zámku, kde částečně v prezidentském úřadu přebývá.

Trvalé bydliště má prezident v pražských Stodůlkách a vlastní také část bývalé tvrze v Novém Veselí, kam jezdí na dovolenou a kde přebýval v době před první přímou prezidentskou volbou.

reklama

autor: jma

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…