Andrej Babiš prý vrazil náměstkovi facku, spekuluje server

13.04.2015 10:24

Spory na Ministerstvu financí mezi šéfem rezortu Andrejem Babišem a jeho prvním náměstkem Lukášem Wagenknechtem zřejmě gradují. Dle serveru Echo24.cz měl dát dokonce Babiš v jedné hádce svému náměstkovi facku. Ministr financí a šéf hnutí ANO tyto spekulace označil za hloupost.

Andrej Babiš prý vrazil náměstkovi facku, spekuluje server
Foto: Hans Štembera
Popisek: Staronový předseda hnutí ANO Andrej Babiš

Inkriminovaný spor mezi oběma muži měl dle Echa24.cz vypuknout kvůli tendru na supervizi elektronických pokladen. Wagenknecht prý totiž odmítl podepsat smlouvu s firmou BDO IT, která má akci zajišťovat. Na svého šéfa údajně křičel, že nic nepodepíše, protože se nechce nechat zavřít. Hádka dle informací serveru vygradovala ve fyzické napadení, o kterém prý všichni na ministerstvu mluví, ale nikdo to přímo na vlastní oči neviděl.

Babiš tyto spekulace považuje za hloupost. Žádné spory prý s náměstkem nemá. „Neopisujte lži Motejlka. Facku jsem nikdy nikomu nedal. Žádné spory s náměstkem nemám, je to můj podřízený,“ uvedl Babiš serveru Echo24.cz. „Je to hloupost. Chápu, že jste všichni zoufalí ze mě. Je mi vás líto,“ dodal.

Jak upozorňuje server Echo24.cz, nejednalo se o první názorovou neshodu mezi Babišem a Wagenknechtem. Do sporu se prý pánové dostali i poté, co Babišův náměstek odmítl dát souhlas k revizi auditu Ministerstva dopravy, který udělil pokutu 2 miliardy za dostavbu metra stanic Dejvická–Motol.

Podle serveru jsou vztahy mezi ministrem financí a jeho prvním náměstkem dlouhodobě neudržitelné. Náměstek Wagenknecht prý dokonce žije se strachem, že je pod neustálým dohledem a sledován.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…