Babiš se pořádně rozpálil před kamerami: Já chápu, že vy nechcete, abych to říkal!

07.05.2017 19:52

Andrej Babiš (ANO) vystoupil v nedělních Událostech České televize. Postavil se před kamery a postěžoval si na Václava Moravce i na politiky, které si moderátor pozval do Žižkovské televizní věže.

Babiš se pořádně rozpálil před kamerami: Já chápu, že vy nechcete, abych to říkal!
Foto: Archiv PL
Popisek: Rozhovor s Andrejem Babišem

„Nemám důvod odcházet, vše jsem vysvětlil. Já myslím, že by měl odejít premiér Sobotka, protože pan premiér kryje korupce na ministerstvu školství,“ udeřil Babiš.

Českou televizi obvinil, že o policejním zásahu na ministerstvu školství buď neinformuje, nebo o tom informuje velmi málo. „Ale o tom vy informujete málo. Pan Moravec se na to dnes vůbec neptal. Já chápu, že nechcete, abych to říkal, aby to lidi slyšeli, ale já mám tu zkušenost z vlády,“ pokračoval v kanonádě.

Marcela Augustová mu před kamerami připomněla, že byl pozván do nedělních Otázek Václava Moravce České televize, kde mohl stejně jako ostatní političtí lídři promluvit, ale vědomě a zcela dobrovolně se této možnosti vzdal.

Nakonec došlo i na nahrávku setkání s novinářem Markem Přibilem. Nahrávku považuje za skandální a nechápe, proč se jí média tolik věnují. „Ten člověk byl k nám infiltrován, já jsem ho jen poslouchal. Je to provokace a já považuji za skandální, že je odposloucháván vicepremiér české vlády. A já mám jasné indicie, že za tím stojí některé složky z ministerstva vnitra. Je to vrtěti psem, aby se zakryla korupce ČSSD na ministerstvu školství,“ hřímal Babiš.

Když byly zveřejněny soukromé e-maily premiéra Sobotky, média se držela zpátky a teď se chovají jinak. „Tradiční strany udělají všechno, aby mě zničily,“ uzavřel své vystoupení před kamerami šéf hnutí ANO s tím, že by chtěl od pana premiéra slyšet, zda ještě platí koaliční smlouva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…