Babišová: Andrej je psychicky vyčerpaný. Já se klepu a brečím

01.03.2021 13:59

Manželka premiéra Andreje Babiše (ANO) se svěřila serveru Blesk.cz s tím, že se poté, co se dozvěděla o výhrůžkách rodině zastřelením, klepe se, sedí a brečí. Podle všeho do neděle, kdy Babiš promluvil o výhrůžkách v diskusním pořadu Partie na TV Prima, o ničem nevěděla.

Babišová: Andrej je psychicky vyčerpaný. Já se klepu a brečím
Foto: Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS
Popisek: Andrej Babiš v Partii.

Podezřelý, jenž měl Babišově rodině vyhrožovat, byl zadržen ve Španělsku. Babišová s dcerou Vivien byla kvůli výhrůžkám v lednu v Dubaji – alespoň to tak tvrdí premiér, že je tam poslal. Babišová je dle svých slov v šoku a řekla, že je z toho „úplně mimo“. „Teď tady sedím a brečím. Nikdy mě nenapadlo, že by někdo chtěl ublížit mně a dětem, když my žádnou politiku neděláme a za nic nemůžeme,“ řekla Babišová.

Babiš uvedl, že se informaci od policie dozvěděl 8. ledna. „Měli jsme hlídaný barák, ten člověk byl zatčen ve Španělsku. A ano, moje žena šla do Dubaje, protože se bála,“ prohlásil Babiš na Primě – a dodal, že jeho žena však o nebezpečí nevěděla, a dozvěděla se to až tím, že to nyní řekl. Ihned po odchodu ze studia pak prý volal manželce i Vivien, aby jim to řekl. 

„V souvislosti s výhrůžkou předsedovi vlády můžeme potvrdit, že je pražskou policií vedeno trestní stíhání konkrétní osoby. Kriminalisté ve věci podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí do vazby. Muž je v současné chvíli stíhán vazebně,“ potvrdili policisté Babišova slova.

Babišová pak pro Blesk.cz pohovořila i o svém manželovi, hájila ho. „Andrej dělá, co může, je na pokraji sil, psychicky vyčerpaný – a tohle všechno musí snášet,“ řekla Babišová. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…