Bakalo, těš se na FBI, varuje naštvaný Paroubek. Chce ublížit i Jaromíru Soukupovi

05.12.2018 11:54

Expremiér Jiří Paroubek se rozzlobil. Svoji ženu Petru viní z vydírání a žalovat chce také moderátora a ředitele televize Barrandov Jaromíra Soukupa. Píše o tom server iDnes.cz.

Bakalo, těš se na FBI, varuje naštvaný Paroubek. Chce ublížit i Jaromíru Soukupovi
Foto: reprofoto XTV, tan
Popisek: Expremiér Jiří Paroubek hostem XTV

Paroubek to uvedl dnes u soudu, kam dorazil ve věci alimentů na jeho dceru Margaritu, kterou má se svojí dosud ještě právoplatnou manželkou Petrou. Jednání však bylo odročeno na únor, neboť Petra Paroubková nedorazila.

„V posledních týdnech jsem podal trestní oznámení na svoji budoucí bývalou ženu pro vydírání,“ poznamenal Paroubek a uvedl, že také chystá žalobu na šéfa televize Barrandov Jaromíra Soukupa. „Jsou to vážné věci, pomluvy, lži, polopravdy. Samozřejmě jsem celou věc předal svému právnímu zástupci, který to bude řešit,“ řekl Paroubek, jenž bude chtít po Soukupovi omluvu a odškodnění.

Původní text ZDE

Nechybí pak ani trestní oznámení na uhlobarona Zdeňka Bakalu. Paroubek v té spojitosti hovořil s parlamentní komisí pro vyšetřování privatizace OKD. „Podal jsem tam závažné svědectví o korupci ve vrcholné  politice. Pokud podle mého očekávání dojde k tomu, že bude konstatována korupce v souvislosti s privatizací OKD a prodejem téměř 44 tisíc bytů jinému subjektu; a jelikož je pan Bakala americkým občanem, bude mít s FBI velké problémy,“ uzavřel Paroubek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…