Balvín dostal k šedesátinám knihu o Národním divadle. Popřál mu i Rusnok

14.08.2013 20:57

Ministr kultury Jiří Balvín slaví kulatiny. K šedesátým narozeninám mu zahrála skupina Olympic a dorazilo mu popřát několik jeho přátel i kolegů, například premiér Jiří Rusnok.

Balvín dostal k šedesátinám knihu o Národním divadle. Popřál mu i Rusnok
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr kultury Jiří Balvín

Oslava narozenin Jiřího Balvína se koná na zahrádce na Slovanském ostrově v centru Prahy. Mezi pozvanými jsou jak politické osobnosti včetně premiéra Jiřího Rusnoka či ministrů Miroslava Tomana a Marie Benešové, ale i jiné známé osobnosti, například kardiochirurg Jan Pirk nebo bývalý fotbalista Antonín Panenka.

Na oslavě střežené bodyguardy zahrála kapela Olympic. Mezi dárky ministr našel například motorovou pilu nebo knihu Čtení o Národním divadle. Ta má zřejmě připomínat jeho nedávné počínání s ředitelem divadla Janem Burianem.

Na kolik oslava vyšla, ale Balvín uvést nechtěl. "Je to má soukromá věc," řekl serveru iDnes.cz. Na stejném místě slavil loni padesáté narozeniny i exministr obrany Alexandr Vondra a bulvár tehdy spekuloval, že vše vyšlo na půl milionu korun.

Server se pak ptal společnosti, která využívá stejnou restauraci pro pořádání soukromých akcí. "V tomto termínu by měla být minimální konzumace 120 tisíc korun plus DPH," uvedl Alexander Klimeš z firmy All4event. "Minimální konzumace funguje tak, že vám na večer zamluví Žofín Garden, vy tam za jídlo a pití musíte nechat nějakou minimální částku. Provozovateli je přitom jedno, kolik tam bude hostů," dodal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…