Britská europoslankyně se rozohnila: Ty ženy platí za cestu do Evropy sexem a pak nedostanou azyl!

04.03.2016 12:30

Úřad Vysokého komisaře Organizace spojených národů pro uprchlíky (UNHCR) oznámil, že mezi uprchlíky přestávají dominovat muži. V migrační vlně už tvoří většinu ženy a dívky. A ty je třeba chránit, neboť jsou nuceny platit pašerákům za cestu do Evropy např. sexem, takže trpí obrovskými vnitřními traumaty. Informuje o tom server Deutsche Welle.

Britská europoslankyně se rozohnila: Ty ženy platí za cestu do Evropy sexem a pak nedostanou azyl!
Foto: repro foto Youtube
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

Mary Robinsonová, irská politička a první prezidentka této země, vyrazila do srdce EU – do Bruselu – a apelovala na tamní politiky. „Potřeba řešit otázku ochrany uprchlíků, především žen a dívek, na cestě po Evropě je ze dne na den stále naléhavější,“ řekla v Bruselu exprezidentka Robinsonová. A věděla, proč to říkala. V lednu tohoto roku už totiž ženy a děti představovaly prý 54 procent uprchlíků.

Navzdory zimním měsícům počty uprchlíků přicházejících do EU rostou. To ukazuje, k jak zoufalým činům jsou uprchlíci odhodláni. Reportéři DW mluvili např. s ženou v osmém měsíci těhotenství, která byla dlouhou dobu zadržena v jednom z táborů v Maďarsku.

Německé organizace na ochranu dětí proto vyzývají německého prezidenta Joachima Gaucka, aby nepodepisoval zákony z dílny koalice vedené kancléřkou Angelou Merkelovou. Tato dáma se totiž chystá zpřísnit pravidla azylové politiky a to se organizacím ani trochu nelíbí.

Po strastiplné cestě cestou znásilňované ženy a dívky zjistí, že v EU nejsou vítány. To je nepřijatelné. Zjistí to poté, co zaplatí vlastním tělem a nesou si v sobě doživotní traumata. V tomto duchu ke kolegům promluvila labouristická britská poslankyně Evropského parlamentu Mary Honeyballová. Proto by měli evropští činitelé otevřít legální a mnohem bezpečnější cesty do EU. Speciálně pro ženy a děti. Musí se jim dostat zvláštní lékařské péče. Pokud si to budou přát, mají mít možnost žít odděleně od mužů a tak podobně. Jedině tak Evropa ukáže, že má lidskou tvář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…