Britský aktivista napsal knihu o no-go zónách. Neuvěříte, kdo mu napsal předmluvu

23.08.2017 12:05

Tzv. „no-go zóny“ jsou horkým tématem minimálně od začátku migrační krize na podzim 2015. Ačkoli jejich existenci na svém území většina vlád odmítá uznat, jsou každodenní realitou. Právě nyní vychází kniha britského aktivisty, která se existenci no-go zón zevrubně věnuje.

Britský aktivista napsal knihu o no-go zónách. Neuvěříte, kdo mu napsal předmluvu
Foto: Vít Hassan
Popisek: Mešita a hřbitov v Berlíně

No Go Zones: How Sharia Law Is Coming to a Neighborhood Near You, tak z ní celý název knihy z pera Raheema Kassama, ke které napsal předmluvu někdejší vůdce britské UKIP Nigel Farage. O existenci no-go zón, tedy okrajových čtvrtí evropských a amerických metropolí, kde dominuje muslimské obyvatelstvo a policisté mají velké problémy prosazovat tam zákony dané země, se hovoří zejména v souvislosti se západoevropskými zeměmi.

Jak ovšem ve své knize tvrdí jednatřicetiletý Kassam, no-go zóny se stávají realitou i ve Spojených státech. „Jejich počet bude v USA narůstat, pokud nebudou Američané dostatečně ostražití a nepostaví se proti masové migraci a politické korektnosti. Nepomáhá ničemu a nikomu, pokud někdo popírá, že v těchto místech dochází k nárůstu zločinnosti, včetně znásilnění,“ píše Kassam a uvádí čtyři hlavní známky toho, že se z části města stává no-go zóna.

Celý text v angličtině je ZDE.

„V prvé řadě je důležité se ptát, jestli přistěhovalci v produktivním věku mají práci. V některých evropských no-go zónách se mohou muslimští přistěhovalci věnovat jen posedávání v kavárnách a navštěvování mešit. Nemusí se starat o své příjmy, protože ty jim zajistí západní vlády. Přesně to vyhovuje levici, jejímž cílem je udržovat lidi v závislosti a chudobě,“ konstatuje Kassam, který za další důležitý aspekt považuje halal porážku.

„Aby bylo možné určitý prostor označit za no-go zónu, je také signálem výskyt halalového masa, se kterým může souviset i ryze kriminální činnost. V roce 2006 se tak například ukázalo, že majitel řetězce restaurací La Shish v Michiganu Talal Chahine se vyhýbal placení daní a poslal asi 20 milionů dolarů teroristické orgaiazci Hizballáh. Nemluvě o samotném krutém způsobu, jakým se při halal porážce zabíjejí zvířata.“

„V neposlední řadě je třeba zmínit nošení hidžábu, nikábů a burek. Islámští aktivisté sice tvrdí opak, ale nošení těchto pokrývek a oděvů je často tvrdě vynucováno. Nezapomínejme, že dokonce i v zemích Blízkého východu ženy proti zahalování protestují. Při jedné takové demonstraci se v roce 1979 sešlo v Íránu přes 100 000 žen,“ uvádí Kassam s tím, že vedle nezaměstnanosti, zahalování a halal masa signalizuje existenci no-go zóny také větší počet mešit na jednom místě.

„Větší počet mešit ještě nemusí nutně znamenat, že jejich imámové horují pro radikální islám. Nicméně je to předzvěst toho, že se daná oblast začíná měnit. Původní místní komunita se pozvolna začíná stávat menšinou. Na balkonech sídlištních domů ve Velké Británii se objevují satelity pro příjem jiných než britských televizních kanálů,“ píše Kassam, který je členem UKIP a zároveň působí jako šéfredaktor serveru Breitbart News London.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…