Bulvár přinesl rozhovor s novomanžely Kottem a Pancovou. Jak to mají s Davidem Rathem?

11.06.2014 7:52

Deník Blesk nabízí první rozhovor po svatbě s novomanžely Kateřinou (dříve Pancovou) a Petrem Kottem. Jak bulvární deník uvádí, oba vyměnili policejní klepeta za snubní prstýnky. Kateřina i Petr jsou obžalovaní v korupční kauze Davida Ratha a Blesku prozradili, proč bývalý středočeský hejtman na jejich víkendové svatbě nebyl.

Bulvár přinesl rozhovor s novomanžely Kottem a Pancovou. Jak to mají s Davidem Rathem?
Foto: repro TV Nova
Popisek: Petr Kott a Kateřina Pancová

Oběma manželům hrozí až deset let vězení. Blesk však přinesl fotografie, které je ukazují jako čerstvý novomanželský pár s úsměvy na tváři, a to i přesto, že jim bylo vše zabaveno, včetně lyžařských hůlek. Jejich svatba se odehrála v Břevnovském klášteře a měli prý všehovšudy 13 hostů.

„Proč na svatbě nebyl Rath?“ ptá se Blesk. „Máme hodně známých a hodně kamarádů a v současné situaci jsme nechtěli dělat velkou svatbu. I proto, že na to nejsou finance. Takže jsme pozvali striktně jenom rodinu,“ říká bývalá ředitelka kladenské nemocnice.

Měli jsme hlavně pracovní vztahy

V květnu 2012 byl zatčen David Rath s krabicí od vína, v níž si nesl 7 milionů korun. V této souvislosti dostali pouta i Kateřina Pancová a její přítel Petr Kott. Pak je čekal téměř rok ve vazbě. Podle všeho čile spolupracovali, a tak Blesk překvapilo, že bývalý hejtman a také bývalý člen ČSSD Rath na jejich svatbu nebyl pozván. Šušká se prý, že jejich vztahy ochladly.

Petr Kott však tvrdí, že s Davidem Rathem měli hlavně pracovní vztahy. „To že tam nebyl pan Rath, v tom nehledejte žádný význam,“ uvádí novomanžel a také vyvrací, že by spolu přerušili styky. „Není to úplně pravda a my jsme hlavně i dříve měli pracovní vztahy,“ vysvětloval jednapadesátiletý Kott.

Čekala jsem na toho pravého

Kateřina Pancová se vdávala poprvé, a to až po čtyřicítce. Proč? „Já jsem do 44 let byla svobodná a věděla jsem, že se vdám, až to budu skutečně cítit. Takže určitě by k tomu stejně došlo, protože si myslím, že jsem toho pravého našla. A ta vazba a ta hrůza, kterou jsme prošli, to vše tak urychlily. V kritických situacích poznáte, jak se ten člověk zachová. A Petr je ten, který mě v životě podrží. S kterým hodně věcí, i těch zlých, zvládnu,“ říká čerstvá paní Kottová.

Blesk svým věrným čtenářům také připomněl, že pokud budou nakonec skutečně v korupční kauze odsouzeni a jsou přitom manželé, mají možnost se ve vězení navštěvovat, a to i v „soukromí“. Stačí prý, pokud k tomu svolí ředitel věznice a oni si zaplatí eskortu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…