Bývalý šéf armády platí alimenty na nemanželskou dceru

08.05.2012 7:59

Bývalý šéf armády Pavel Štefka začal platit alimenty na svou nemanželskou dceru. Oficiálně ji ale dál zapírá. Podle bulvárního deníku blesk.cz dostala Štefkova milenka zpětně 550 tisíc a každý měsíc bude dostávat 10 tisíc.

Bývalý šéf armády platí alimenty na nemanželskou dceru
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Štefka popírá jakýkoli fyzický kontakt s Ivanou Štefkovou (shoda jmen). Žena se proto v roce 2007 obrátila na soud. Odvolací soud pak v prosinci minulého roku rozhodl ve prospěch Štefkové díky testům DNA. Vzorky ale poskytl Štefkův bratr.

Štefková se tedy dočkala alimentů. „Otec mé dcery plní to, co mu uložil soud,“ potvrdila serveru blesk.cz. Podle ní je ale škoda, že její dcera nikdy svého otce nepozná.

„Jsem toho názoru, že jenom žalobkyně a žalovaný vědí, že pan Štefka není otcem dítě. Otcovství zpochybňuje podle mého názoru i fakt, že proces trval několik dlouhých roků,“ vyjádřil se k případu právník generála Jan Černý.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: vfe

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…