Čtete „závadné“ věci? A smýšlíte správně? Petr Štěpánek se zhrozil nad plánem Pirátů

07.03.2020 8:48

Hudebník z Trikolóry upozornil na „nové totalitáře“: „V tento čas přicházejí do parlamentu Piráti s materiálem, který má z běžného pracovního, úřednického, manažerského, funkcionářského a politického provozu vyřadit osoby, které nesdílejí ten jediný správný pohled na svět,“ napsal Petr Štěpánek. Člověku k zařazení na seznam prý stačí to, že má ideově závadné názory.

Čtete „závadné“ věci? A smýšlíte správně? Petr Štěpánek se zhrozil nad plánem Pirátů
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

Hudebník a člen Trikolóry Petr Štěpánek se v rubrice Politici voličům na ParlamentníchListech.cz naštval na Piráty. „Nacházíme se v České republice a píše se rok 2020. Od sametové revoluce, která prý do naší země vrátila svobodu, uplynulo pouhých 30 let,“ začal.

Odkaz na původní článek ZDE

„A v tento čas přicházejí do parlamentu Piráti s materiálem, který má z běžného pracovního, úřednického, manažerského, funkcionářského a politického provozu vyřadit osoby, které nesdílejí ten jediný správný pohled na svět.

Anketa

Je Adam Vojtěch dobrý ministr zdravotnictví?

77%
19%
hlasovalo: 19415 lidí

Nic jiného se v jejich manuálu nazvaném Vyhodnocení důvěryhodnosti právnických a fyzických osob, jehož autory jsou pirátští aktivisté Janusz Konieczny a Petr Fojtík, neskrývá. Za spoustou vznešených frází a rádoby odborného blábolení, jak péro z gauče vykukuje tradiční bolševická, v tomto případě neobolševická ideová nenávist k lidem s odlišným nazíráním na svět,“ pokračoval Štěpánek.

Stačit prý má to, že člověk má špatné, ideově závadné přátele, že člověk čte či přímo publikuje pro alternativní média či se snad člověk účastní závadných akcí kritických k současnému režimu. „Zkrátka a dobře, že nejste ten správný eurosoudruh, ohýbající pětkrát denně hřbet směrem k Bruselu. Je třeba vás eliminovat, vyřadit, vyselektovat,“ popsal.

Prý toto je jeden z důvodů, proč všechny iniciativy, bojující proti komunismu po třiceti letech po pádu režimu, jsou k smíchu. Ten tradiční je totiž dle Štěpánka již dávno mrtvý. Vstali však prý noví bojovníci a noví totalitáři, nad jejichž hlavami nevlají rudé vlajky, ale spíše ty zelené, duhové a u nás pak ty černé s bílou lebkou a zkříženými hnáty.

Odkaz na samotný manuál ZDE             

„Jsou ale stejně zákeřní, bezskrupulózní a nebezpeční, jako byli jejich němečtí nacističtí či českoslovenští komunističtí předchůdci,“ zakončil Petr Štěpánek svůj text.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„EU nikdy nebude na hranicích střílet,“ slíbil Rakušan. Ale narazil

14:05 „EU nikdy nebude na hranicích střílet,“ slíbil Rakušan. Ale narazil

„Migrační solidarita je falešná a ďábelská hodnota,“ vzkázal právník Robert Kotzian ministru vnitra …