Diplomatická smetánka chce vidět skutečnost. Prominenti míří na Šluknovsko

05.06.2012 20:03

Norman Eisen, velvyslanec Spojených států amerických a Jens Eikaas, velvyslanec Norského království, se v doprovodu vládní zmocněnkyně pro lidská práva Moniky Šimůnkové zúčastní ve čtvrtek pracovní cesty do regionu Šluknovska.

Diplomatická smetánka chce vidět skutečnost. Prominenti míří na Šluknovsko
Foto: tan
Popisek: Americký velvyslanec Norman Eisen

Oba velvyslanci projevili zájem o seznámení se se situací v regionu v souvislosti s eskalací sociálních nepokojů v loňském roce. Chtějí se také seznámit s dosavadní činností úřadu zmocněnkyně na Šluknovsku, včetně působení Agentury pro sociální začleňování a dobré praxe v oblasti inkluzivního vzdělávání, které jim představí Martin Šimáček, ředitel Agentury.

Delegace navštíví město Varnsdorf, kde se setkají s vedením města, navštíví ubytovnu T.G. Masaryka a speciální základní a mateřskou školu. Během odpolední části cesty se  přesunou do Krásné Lípy, kde navštíví základní a mateřskou školu a komunitní centrum Kostka Krásná Lípa. Proběhne i pracovní oběd se starosty šesti měst z regionu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…