Europoslanec ČSSD se fotil s Nohavicou. Voliči mu za to vynadali, prý ať něco dělá

01.05.2014 21:04

Chatrně hrající Baník Ostrava přivítal kromě soupeře několik celebrit z řad politiků. Byl mezi nimi i europoslanec za sociální demokracii Vojtěch Mynář. Ten na svůj Facebook umístil hned několik mediálně atraktivních snímků. Pozitivní ohlasy si ale nevykoledoval.

Europoslanec ČSSD se fotil s Nohavicou. Voliči mu za to vynadali, prý ať něco dělá
Foto: red
Popisek: Europoslanec Vojtěch Mynář

„Ještě pár momentek z dnešního vítězného zápasu. Na tribuně nechyběl Jarek Nohavica, Karel Loprais, Radek Mikloško či trenéři Pavel Vrba a Alois Hadamczik. Z výsledku jsme se radovali všichni, společně si zazpívali a těšíme se na další zápas!“ uvedl Mynář před několika dny. Jeho fanoušci však nezajásali.

„Hlavně něco dělejte pro nás!!! Vaše mimoaktivity nás nezajímají,” uvedla jedna z pisatelek. „Jo jo. Je to tak. Pro lid toho asi moc neděláte. Proč asi. S platem poslance v Bruselu bych byla aktivní velmi, velmi aktivní. I důchod vlastní bych posílala na charitu,“ uvedla druhá. Mynář reagoval, že jeho práce vidět je a v případě námitek jej lze přímo kontaktovat.

Co se mediálních výstupů týká, nedostala redakce ParlamentníchListů.cz od týmu Vojtěcha Mynáře během probíhající kampaně jediný. Marně k nalezení jsou i jeho názory na webu ČSSD. Shodou okolností byl na našich stránkách ve čtvrtek večer právě Mynářovi poslán dotaz, kdo vlastně je. Podle naší čtenářky jeho jméno a činy nikdo nezná. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala na ČT: „Jsme předurčení dovládnout.“

22:00 Premiér Fiala na ČT: „Jsme předurčení dovládnout.“

Premiér Petr Fiala (ODS) byl hostem v pořadu Interview ČT24, kde vyzdvihoval svou vládu jako pevnou.…