Hřebejk, Macháček a další dopálili Ivana Vyskočila: ČT má patřit lidem? Ano, lidem jako jsou oni! Takže demonstrujme...

06.06.2021 8:22 | Komentář

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „To by se styděly vytáhnout i pavlačové drbny,“ říká k „aktuální situaci“ kolem Čapího hnízda Ivan Vyskočil, upozorňuje na blížící se volby a připomíná například prodej naší vody, Bakalu a hornické byty nebo zemědělskou půdu pro „odporné sklady“. V souvislosti s tím, co se děje kolem Rady ČT, zmiňuje Hřebejka, Hrušínského, Geislerovou, Macháčka a další se „spravedlivými výrazy“.

Hřebejk, Macháček a další dopálili Ivana Vyskočila: ČT má patřit lidem? Ano, lidem jako jsou oni! Takže demonstrujme...
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herec Ivan Vyskočil

„Tak jako žloutnoucí listí signalizuje podzim, tak stejně poznáte blížící se volby. Jakmile je opět na stole Čapí hnízdo, volby jsou za rohem,“ začíná dnešní Nedělní ráno Ivan Vyskočil a velmi rázně pokračuje.

Naší demožumpě není trapného nic!

„Je to největší ostuda české politiky, justice a případně policie. Tu bych z toho až tak nevinil, protože je až příliš průhledné, že jedná na něčí objednávku. Nemělo by to tak být. Ale přečtěte si knížku od Roberta Šlachty a hned vám budou věci jasnější. Jinak je celé Čapí hnízdo průhledné jak sklíčko. Je to akce na ničení Andreje Babiše a táhne se už tak dlouho, že to už musí být snad i těm zadavatelům trapné,“ kroutí hlavou herec a vysvětluje. „Andrej Babiš pochopitelně asi není svatý a v dnešní době být svatý ani nelze. Ale v této kauze je nad slunce jasnější, že odpovědnost za přidělení dotace nese hlavně ten, kdo ji přidělil. Já si také mohu zažádat o horentní sumu třeba na kašpárkové divadlo. Pošlou-li mi nějaký ten milion, je otázka, zda jsem blbec já, nebo ten, kdo mi to poslal. Všichni už znají, že tu dotaci Andrej Babiš už dávno celou vrátil, že v plýtvání penězi EU je to vlastně zanedbatelná suma. Je to jen tak trapný a tak průhledný bič na pana Babiše, že by se styděly ho vytáhnout i pavlačové drbny v sousedské hádce. Ale naší demožumpě není trapného nic!“ podotýká Ivan Vyskočil a naštvaně dodává.

Anketa

Do Poslanecké sněmovny může být zvolen občan, kterému je alespoň 21 let. Je tato hranice správná?

hlasovalo: 13200 lidí
„A při té příležitosti se ptám, proč neženete k zodpovědnosti jiné prohřešky a s daleko větší škodou. Bakala a jeho řádění v ostravských dolech a hornických bytech, a kolik toho ještě nevíme? Kdo prodal naši vodu, minerálky, zemědělskou půdu na odporné sklady, kam zmizelo čs. loďstvo, kdo vyměnil zlato ČNB za nějaké bezcenné papíry? Tihle pachatelé jsou všichni známí, ale o těch je zvláštní ticho. Není to tím, že si to ticho koupili??“ ptá se.

Hřebejk, Hrušínský, Geislerová, Pekari i zděšená Mirka. A Sommerová?

„Slyšel jsem rozhorlená prohlášení některých umělců k situaci okolo ČT,“ otevírá Ivan Vyskočil další téma, které ho v posledních dnech zaujalo. „Znělo to nějak v tom duchu, že jako televize patří lidem. Se spravedlivými výrazy ve tváři promluvili Jiří Macháček, Jan Hřebejk, Třeštíková, Honza Hrušínský, Jitka Schneiderová, jistě i Aňa Geislerová a další,“ vypočítává herec a podotýká.

„Já s tím v podstatě souhlasím! Jen jsem přesvědčený, že mají na mysli pouze ty lidi, které představují právě oni. Je třeba demonstrovat za to, aby TV patřila hlavně Macháčkovi, Hřebejkovi a vůbec pražské kavárně a stranám probruselským a proamerickým a havloidním!! A je třeba odtamtud a z Rady ČT vyhnat všechny, kdo na této vlně nejsou!!“ nešetří sarkasmem herec a dodává. „Demokracie, svoboda, pravda a láska, kterou se stále zaštiťují a mají jí plné pusy, by ovšem měla vypadat jinak! Pokud by ovšem těmto výrazům skutečně rozuměli. Příkladem je paní Sommerová, která už to vyjádřila jasněji než jasně. Chyba demokracie je, že může volit i nevzdělaný plebs a tak kazí volební výsledky nám - elitě. Vskutku svérázné pojetí demokracie, pravdy a lásky, že? A s tím se nyní bude ucházet o post v parlamentu ČR? No potěš Bůh. To bude dvojka nenávistných tchýní. Tahle „elita“ a zděšená Mirka. Přidá-li se i Pekari i s Adamovou, tak nás čekají krušné časy. Ale my, nevzdělaný plebs, si nic jiného nezasloužíme (zejména, pokud si to ale sami zvolíme!),“ říká na závěr smutně herec.

Čtyřiadvacetiletý strup v Parlamentu ČR. A co Ferimu uniklo?

„Mé třetí zastavení bude nad tím, co plní veřejný prostor už několik dní. Dominik Feri,“ dostává se herec k poslednímu tématu.

Anketa

Myslíte, že se Dominik Feri ještě vrátí do politiky?

5%
71%
hlasovalo: 14839 lidí
„Už nejednou jsem tady projevil svůj nesouhlas se všemi pošahanými trendy, co sem přicházejí zejména z Ameriky. Všechna ta BLM, LGBT a Me –Too. Plácnutí přes zadek skutečně nepovažuji za čin, za který by měl být dotyčný odsouzen k trestu smrti. Už jsem minule psal, že muž v naší společnosti také přesně vycítí, zda si to může dovolit, či ne. Následuje-li plácnutí přes hubu, nebo jen pohoršený pohled, tak ví, že tady už ne. Většinou ale tyto dámy už odrazují předem. Ale jsou i takové, jak jsem psal, které to potěší. Ano, jsem hezká, líbí se ti mé tvary a máš o mne zájem. Kluk, chlap, mládenec v naší společnosti toto instinktivně cítí a stejně tak žena umí s tímto v naší společnosti nakládat a nepotřebuje na to ochranu neziskovek a zákon. Něco jiného je ovšem násilí, a to jakékoliv. To nemá s přirozenou mužskou touhou, dostat ženu do postele, co dělat. To je naprosto nepřípustné a odsouzeníhodné,“ říká rázně herec a pokračuje.

Anketa

Do Poslanecké sněmovny může být zvolen občan, kterému je alespoň 21 let. Je tato hranice správná?

hlasovalo: 13200 lidí
„A to je asi právě to, co Ferimu uniklo. Víte, já myslím, že chyba je už v tom, že čtyřiadvacetiletý strup nemá co dělat v parlamentu ČR. Do takové funkce nestačí pouze vzdělání, ani výstřední účes, ale je k ní třeba také životní zkušenost. Také vidíte, že takové vysoké postavení mladík neunesl. Rychle na svoje funkce rezignoval. Takže teď ti, kterým se to hodí, z něho dělají něco jako čestného hrdinu. Tím ale rozhodně není! Kdyby o jeho prohřešku mluvila jen jedna dívka, snad by se dalo ještě pochybovat a hledat, co je za tím. Ale svědectví několika děvčat už není něco, co lze přehlédnout a o čem by bylo možné pochybovat, nebo to přičítat předvolebnímu boji,“ krčí rameny Ivan Vyskočil a na závěr podotýká.

„Pohledy, pozvání, nadbíhání a otevírání dveří, dotyky jsou všechno škály při svádění dívky normální a povolené. Nucení přes odmítavý postoj děvčete, ba dokonce násilí - je hnus! A to nemá u nás místo ! A jelikož se asi ta děvčata nedomluvila a i na jeho mateřské fakultě si o tom cvrlikali vrabci, pak tomu docela věřím. Rozhodně víc, než ruské stopě ve Vrběticích. Takže k tomu mám jediné: „Zavřete ho, až zčerná!“ zakončuje známým úslovím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…