Hvězda Okamura? Bulvár propírá jeho vztah se studentkou

17.01.2012 8:01

Jeden z možných kandidátů na příštího prezidenta Tomio Okamura odhalil svou přítelkyni, téměř o dvacet let mladší studentku Moniku. Prý ho sama oslovila, podnikatel je totiž v komunikaci se ženami ostýchavý.

Hvězda Okamura? Bulvár propírá jeho vztah se studentkou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Okamura představil dvacetiletou studentku Moniku Talašovou z Napajedel. Jsou spolu prý už půl roku a jejich vztah vzešel z e-mailové komunikace, kterou zahájila právě Monika. "Zajímaly mě jeho názory, proto jsem mu napsala e-mail. Pak jsme si asi dva měsíce psali," řekla studentka bulvárnímu deníku Blesk.

Podnikateli a možnému kandidátovi na příští hlavu státu prý Moničina iniciativa vyhovovala. "Jsem trochu stydlivý typ," přiznal. "Oslovit dívku je pro mě dost těžké, přestože normálně jsem schopný mluvit na veřejnosti bez problémů." Studentka mu prý po e-mailech připadala zajímavá, hezká a hlavně chytrá. Proto ji pozval na večeři.

Moc času na sebe prý nemají, protože jak Okamura, tak Talašová jsou velmi zaneprázdnění. On svou prací a ona studiem hned na dvou fakultách Vysoké školy ekonomické v Praze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…