Jiří X. Doležal chválí Schwarzenberga za mladou slečnu

29.11.2013 8:11

Kontroverzní redaktor časopisu Reflex Jiří X. Doležal se svérázným způsobem zastal exministra zahraničních věcí a šéfa TOP 09 Karla Schwarzenberga v tzv. kauze Jany Vopěnkové, dívky, která se po boku knížete ukázala na předávání hudebních cen Český slavík a strávila s politikem noc u něj v bytě. Doležal je přesvědčen, že mediální štvanici spustila závist novinářek.

Jiří X. Doležal chválí Schwarzenberga za mladou slečnu
Foto: Petr Kupka
Popisek: Karel Schwarzenberg na besedě v Olomouci

Anketa

Co říkáte na Schwarzenberga a slečnu Vopěnkovou?

hlasovalo: 7218 lidí

Lehčí média žijí podle redaktora serveru Reflex.cz Jiřího X. Doležala "skandálem jak z Kocourkova", když pátrají po soukromí Jany Vopěnkové a vytahují na světlo její lechtivé fotky a drobné "úlety". Celebrití novinářky podle něj pukají vzteky, protože jich, přestože nejsou tak ordinérní, si kníže ani nevšiml.

Celý komentář ZDE.

"Všechny novinářky a občas i nějakej obtloustlej novinář se shodli na tom, že nová knížecí přítelkyně je ee, ordinérní, fuj, přisprostlá, levná a tak vůbec. To je sice fajn, ale praxe ukazuje neuvěřitelné proměny žen i mužů s výrazně mladší partnerkou či partnerem," píše doslova Doležal.

Podle redaktora naopak starším mužům vztah s mladými ženami svědčí. "Po zahájení takového vztahu dědek ožije, zvýší se mu hladina testosteronu, je čilejší fyzicky i mentálně, a jeho mladou děvou polichocený narcismus jej vede k nevídaným pracovním výkonům," tvrdí.

Ušetřené výdaje za lékařskou péči

S nadsázkou přidává Doležal další argument - výraznou úsporu v nemocniční péči. "Přestože aktuální zdraví starého muže vztah s mladičkou dívkou spíše posílí, paradoxně velmi často v průběhu takového vztahu dědek umře na infarkt či kolaps z totálního sexuálního, fyzického a psychického vysílení. Takže stát ušetří za ošetřování nemocného starce," píše redaktor.

Proto zastává názor, že by společnost měla vztah starších mužů s mladými děvčaty podporovat a chválit. Pohoršení novinářek píšících o celebritách Jiří X. Doležal tedy vysvětluje tím, že mají vztek, že ony jsou mnohem elegantnější a chytřejší, přesto si jich kníže nikdy ani nevšiml.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…