K Alianci pro budoucnost se připojují další politické subjekty

13.05.2021 16:02

K Alianci pro budoucnost, která sdružuje již několik stran a hnutí, se nově připojilo i hnutí Zdraví Sport Prosperita a Starostové pro kraj. „Aliance pro budoucnost má za cíl primárně sdružovat osobnosti velké odborné kvality místo politiků, a to se nám zatím zdárně daří,“ zhodnotil předseda Aliance pro budoucnost Pavel Sehnal.

K Alianci pro budoucnost se připojují další politické subjekty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Projekt Aliance sdružuje politiky bývalé Občanské demokratické aliance(ODA), Agrární demokratické strany(ADS), Strany konzervativní pravice– Řád národa(SKP-ŘN), Demokratické strany zelených– ZA PRÁVA ZVÍŘAT (DSZ-ZA PRÁVA ZVÍŘAT)

Hnutí Zdraví Sport Prosperita má ve svém středu několik osobností s odborným vzděláním v lékařství, ekonomii i školství, zároveň má i zkušenosti s lokální politikou. V minulém roce kandidovalo za hnutí i několik osobností do Senátu. Mezi nimi například i Filip Smoljak nebo doktor Vladimír Dryml, chirurg s mezinárodní praxí.
 
“Naším cílem je změnit pořádky, které jsou zavedené v České republice. Vždy jsme byli jako sportovci zvyklí dělat věci navíc a stejně tak tomu bude i při našem vstupu do vrcholné politiky. Máme k tomu sílu i odbornost,” říká Zdeněk Kubec, předseda hnutí. 
 
 
“Aliance pro budoucnost má za cíl primárně sdružovat osobnosti velké odborné kvality místo politiků, a to se nám zatím zdárně daří. Hnutí Zdraví Sport Prosperita má potenciál obohatit naše kandidátky o velké osobnosti z oblasti zdravotnictví a sportu. V jejich gesci budou také tato témata v našem volebním programu. Tím věříme, že bychom mohli mít nejlépe zpracovaný program ze všech kandidujících subjektů,” okomentoval předseda Aliance pro budoucnost Pavel Sehnal. 
 

Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • zastupitel měst. části
 
“Naše hnutí má sedm priorit a tři speciální témata, za kterými stojí vždycky garant, určitá osobnost s velkým přesahem, který danému tématu plně rozumí. Mezi takové osobnosti patří například Roman Musil, čtyřnásobný paralympijský vítěz, který je garantem podpory zdravotně handicapovaných,” doplnil Kubec.
 
Dalším subjektem, který se připojil jsou Starostové pro kraj. “Starostové pro kraj jsou úplně přirozeným spojením úspěšných osobností v městech a obcích, kterých si lidé všímají pro jejich myšlenky a činy a opakovaně je volí. Nehrajeme si na politiky, kteří mají ambici řídit zeměkouli a získávat funkce, naší prioritou bylo a je řídit dobře naše obce,” uvedla předsedkyně Helena Kubcová.
 
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…