Kalousek: Demonstrantů se nebojím, pokud je potkám

21.04.2012 8:56

Někteří bossové odborových svazů požádali ministra financí Miroslava Kalouska, aby určitě nechodil na jejich dnešní demonstraci, která proběhne na Václavském náměstí.

Kalousek: Demonstrantů se nebojím, pokud je potkám
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Vláda se vyjadřuje ke krizi vzniklé odtržením Karolíny Peake od Věcí veřejných

Šéf státních financí jim odpověděl, že se na jejich akci rozhodně nechystá.



Jsem zvyklý se svobodně pohybovat

 V rozhovoru pro deník Blesk ovšem dodal, že má v sobotu volno a je zvyklý chodit tam, kam uzná za vhodné. "Jsem zvyklý se svobodně pohybovat po veřejném prostranství, jak uznám za vhodné. Ale kdybych náhodou potkal demonstranty, tak přece o nic nejde. Slušně pozdravím a půjdeme každý svou cestou," řekl ministr financí Blesku.

Incidentu se nebojím

Případného incidentu se prý Kalousek nebojí. Prohlásil, že po ulicích chodí často a nikdy jej prý nikdo nenapadl. Pokud se tedy rozhodne jít v průběhu demonstrace na Václavské náměstí, přijde bez ochranky. "Nikdy jsem neměl ochranku a nemám důvod ji mít ani teď," řekl.   

 Zda se Kalousek skutečně objeví na Václavském náměstí nebo v jeho blízkosti zatím ministr neví. Rozhodne se prý až se "v sobotu ráno" vzbudí.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bob

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…