Konvoj USA projede Českem. Publicista sdělil, proč je to prý čirá propaganda

17.05.2016 7:27

Skutečnosti, že koncem května projede Českem další konvoj amerických vojáků, si na svém facebookovém profilu všímá někdejší spolupracovník premiéra Mirka Topolánka a současný spolupracovník předsedy KDU-ČSL Martin Schmarcz. Na jeho slova poté reaguje publicista Tomáš Haas.

Konvoj USA projede Českem. Publicista sdělil, proč je to prý čirá propaganda
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

Anketa

Je Bohuslav Sobotka lepší premiér než Mirek Topolánek?

27%
73%
hlasovalo: 7075 lidí

„Tak co, zase se dočkáme prskání těch, pro které je partička ruských nácků na motorkách bezva, ale spojenečtí američtí vojáci fuj?“ ptá se Schmarcz.

„Za sebe mohu říci, že mi průjezd americké kolony není fuj. Je mi lhostejný. Je to přesun techniky spojenecké armády. Takových jsem viděl desítky v USA a Německu, takže je nemusím vidět a nepůjdu je vítat. Nebudu proti nim ani protestovat, nejsem zažraný protestant jako ti, kdo šíleli o Nočních vlcích,“ podotkl v reakci Haas. Podle svých slov si však všiml toho, že zatímco o tom, že u Vlků šlo o propagandu, se jen spekuluje, průjezd americké techniky je propagandou beze vší pochyby.

„Bylo by daleko rychlejší a levnější, kdyby tu kolonu převezli vlakem, jak se to dělá ve velké většině případů, kdy jde o dálkový přesun. Ale oni, stejně jako loni, pojedou po silnici, a to ještě ne nejkratší trasou. Nevadí mi to, benzin a naftu si doufám zaplatí sami,“ dodává. „Ale je zřejmé, že nejde o nic než o propagační demonstrační jízdu. Takže jim jdi zamávat, já zůstanu doma. A jestli budu o něčem psát, tak to bude o tom samém, o čem jsem psal u průjezdu Nočních vlků, o mediálním orgasmu, tentokrát ne nenávisti jako u ruských motorkářů, ale o orgasmu lásky k Velkému bratrovi,“ uzavřel Haas.

Dle informací ČT24 by měl konvoj Českou republikou projet ve dnech 27.–30. května. Měl by být rozdělen na několik menších částí. Počítá se zhruba s osmi sty vojáky a 250 kusy techniky.

Původní text ZDE.

Celý příspěvek Tomáše Haase:

Milý Martine, za sebe mohu říci, že mi průjezd anerické kolony není fuj. Je mi lhostejný. Je to přesun techniky spojenecké armády. Takových jsem viděl desítky v USA a Německu, takže je nemusím vidět a nepůjdu je vítat. Nebudu proti nim ani protestovat, nejsem zažraný protestant, jako ti, kdo šíleli o Nočních Vlcích. Ale všimni si jednoho: Zatím co o tom, že u Vlků šlo o propagandu (i když to halo o jejich jízdě neytvořili oni, ale media) jsou spekulace typu "všichni přeci víme že", ten průjezd americké techniky je propagandou beze vších pochyb. Bylo by daleko rychlejší a levnější, kdyby tu kolonu převezli vlakem, jak se to dělá ve velké většině případů, kdy jde o dálkový přesun. Ale oni, stejně jako loni, pojedou po silnici a to ještě ne nejkratší trasou. Nevadí mi to, benzin a naftu si doufám zaplatí sami. Ale je zřejmé, že nejde o nic než o propagační demonstrační jízdu. Takže jim jdi zamávat, já zůstanu doma. A jestli budu o něčem psát, tak to bude o tom samém, o čem jsem psal u průjezdu Nočních vlků, o mediálním orgasmu, tentokrát ne nenávisti, jako u ruských motorkářů, ale o orgasmu lásky k Velkému bratrovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…