Kremlík na dně: Opustil manželku, na Instagramu škemral o milost milenku, nabral si hypotéky... A Babiš se fakt naštval

14.02.2020 12:57

V posledním Reflexu vyšel text zástupce šéfredaktora Bohumila Pečinky, který prezentoval nová zjištění v kauze kolem odvolaného ministra dopravy Vladimíra Kremlíka. Kromě příběhu s podivným „úplatkem“, který měl obdržet, představil i obraz muže zmítaného kromě pracovního krachu i neuspořádaným osobním životem, ve kterém figuruje opuštění rodiny, nedůstojné výlevy na Instagramu směrem k milence, stejně jako milionové hypotéky, na které bez ministerského platu nemá. Premiér Andrej Babiš, kterého vyhledala Kremlíkova odstrčená manželka, se prý naštval jako už dlouho ne.

Kremlík na dně: Opustil manželku, na Instagramu škemral o milost milenku, nabral si hypotéky... A Babiš se fakt naštval
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vladimír Kremlík

Bohumil Pečínka, zástupce šéfredaktora Reflexu, přišel se zajímavým zjištěním, které doplňuje obrázek kauzy kolem bývalého ministra dopravy Vladimíra Kremlíka. Ten v reakci na předraženou zakázku eshopu na dálniční známky rezignoval o tom jsme psali ZDE:  Kremlík navíc nedávno oznámil to, že mu byl nabízen úplatek 1,5 milionu.

Pečínka však v Reflexu přišel s následujícím zjištěním:

Anketa

Máte rádi Stanislava Křečka?

95%
5%
hlasovalo: 32335 lidí

„Podle informací Reflexu objížděl různé advokáty a politické přátele a testoval možnosti dalšího působení. Většina lidí, která s ním jednala, se však od něj odtahovala, protože působil jako časovaná bomba. V té době totiž začal na Instagramu zveřejňovat milostné vzkazy své přítelkyni, která se s ním krátce předtím rozešla. Aby to nebylo málo, šlo o blízkou spolupracovnici Andreje Babiše, kvůli níž Kremlík odešel od manželky a dvou dětí.

Ta si na Kremlíkovo chování opakovaně stěžovala Babišovi, což mělo být dalším důvodem pro jeho odvolání. Jestli prý premiér něco opravdu nesnáší, pak je to citová rozkolísanost jeho spolupracovníků. I proto mu nenabídl další funkci ve státní správě, přestože jeho okolí se přimlouvalo, aby mu dal ještě šanci.

Kromě rozervaného osobního života si Kremlík během svého putování po pražském lobbistickém zákulisí ještě stěžoval na svou finanční situaci. S manželkou má dvě hypotéky na 4,5 milionu korun.

Navíc si nedávno vzal další hypotéku na sedm milionů korun, takže jeho hrubý příjem ministra stěží pokrýval tyto a další náklady na život. Úplně do závorek dejme fakt, že svůj poslední byt zčásti zaplatil bance cash (6,8 miliónu korun), a navíc byt koupil od manželky správce domu, jímž je ruský podnikatel Dmitrj Charčenko z Moskvy.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…