Manažeři DPP si přilepšili: Rozdělili si 8,6 milionů

09.05.2012 22:14

V prosinci, lednu a únoru letošního roku si mělo sedm vysoce postavených manažerů Dopravního podniku (DPP) rozdělit odměny za bezmála devět milionů. Měla mezi nimi být i bývalá tisková mluvčí.

Manažeři DPP si přilepšili: Rozdělili si 8,6 milionů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlak ve stanici metra

Nejvíce si měl přilepšit bývalý ekonomický ředitel Ivo Štika (2,8 mil) a Jaroslav Stůj (2,6 mil). Ten působil po odchodu Martina Dvořáka dva měsíce i ve funkci generálního ředitele. Další statisíce si pak měli mezi sebou rozdělit ostatní manažeři a také bývalá tisková mluvčí DPP Ilona Vysoudilová. Ta si podle deníku Insider měla přilepšit o více než čtyři sta tisíc korun.

Dopravní podnik bude celou záležitost vyšetřovat a v případě pravdivosti obvinění bude finanční částky vymáhat zpět. Zároveň se podle současného ředitele Vladimíra Licha bude snažit podobným případům zamezit pomocí nových interních směrnic.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…