Místní brněnská organizace ČSSD navrhuje na Hrad Zemana

16.05.2012 22:55

Místní organizace sociálních demokratů v Brně-Jundrově navrhuje, aby ČSSD pro volbu prezidenta republiky podpořila čestného předsedu SPOZ Miloše Zemana. Právu to ve středu oznámil exposlanec a člen brněnské organizace ČSSD Zdeněk Koudelka. Prezidentské volby se budou konat v roce 2013.

Místní brněnská organizace ČSSD navrhuje na Hrad Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman

Zeman jako předseda strany prý přivedl ČSSD do postavení vedoucí politické síly na levici a poprvé v dějinách vytvořil jednobarevnou sociálně demokratickou vládu. Vládla celé řádné čtyřleté funkční období, což se jinému sociálnímu demokratovi nepovedlo, tvrdí ve svém prohlášení Koudelka. „Nechť voliči ČSSD sami posoudí, zda Miloš Zeman je dobrý kandidát na prezidenta republiky,“ tvrdí.

„Pro Zemana hlasovala v jundrovské organizaci, jejímž je také členem, velká většina členů,“ řekl Právu Koudelka. Ti totiž věří, že by se se Zemanem otevřela možnost překonat nepříznivé důsledky neúspěšné prezidentské volby v roce 2003 v ČSSD.

Svým návrhem jenom odpověděli na dotaz městské organizace, koho doporučí jako kandidáta na prezidenta republiky. Podle informací Práva jiné organizace v Brně i v celém Jihomoravském kraji takový návrh zatím nevyslovily.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

8:04 Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

Rusové na Ukrajině dál postupují. Prý je to i kvůli tomu, že nejvyšší vojenský velitel ukrajinské ar…