Na internetu se strhla velikonoční přestřelka kvůli perníčkům z Penamu. Tak dostali je důchodci z Loun, nebo ne?

12.04.2020 12:10

Ministr obrany Lubomír Metnar (za ANO) odmítá tvrzení radního města Loun Michala Kučery (TOP 09), že by vojáci přivezli zaměstnancům lounského domova pro seniory místo testovacích sad na koronavirus „velikonoční perníčky z Penamu“. Přesto mu ale lidé moc nevěří.

Na internetu se strhla velikonoční přestřelka kvůli perníčkům z Penamu. Tak dostali je důchodci z Loun, nebo ne?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lubomír Metnar

O nemilé překvapení, které se skrývalo v krabicích, jež vojáci dovezli personálu lounského domova pro seniory, se Kučera v sobotu podělil na svém twitteru. „Včera do našeho Domova pro seniory přivezla Armáda ČR dvě veliké krabice. Všichni očekávali, že to jsou testovací sady na covid pro zaměstnance. V krabicích jsou ovšem velikonoční perníčky z Penamu,“ oznámil bývalý poslanec za TOP 09.

Ministr obrany to vyvrací slovy, že jde o šíření lži. „Armáda do Domova pro seniory v Lounech ani jinam žádné perníčky nepřivezla. Kdo to tvrdí, lže!“ reagoval v neděli dopoledne na svém twitteru.

Upřesnil, že vojáci včera v domově v Lounech v rámci chytré karantény dělali odběr vzorků u jedné seniorky.

„Víte, co je problém lhářů, pane ministře? Že jim nikdo nevěří, ani když třeba mluví pravdu...“ napsal v následné diskusi Metnarovi uživatel Lukáš Vinter.

S důvěryhodností Metnarova vyjádření měl problém i přispěvatel do diskuse Stanleby: „Když si mám vybrat, jestli věřit náhodnému kolemjdoucímu, nebo bývalému členovi pohotovostních pluků, který ve volných chvílích pracuje na změnu státního zřízení a podstrkává na bezpečnostní výbor zákony o sílení role státu, tak mám jasno.“

Další diskutér se pozastavil nad tím, proč k jedné seniorce musí jet několik vojáků. „Na to je třeba víc než jedna zdravotní sestra? Lubomíre, už nám zase lžete, co? Co se v mládí naučíš...“ poznamenal John Galt.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…