Nálož LIDEM od Škromacha: Peake opravdu je prostitutka. Nebo něco ještě horšího...

12.01.2013 10:55

Místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach se ve středu na Facebooku tvrdě obul do šéfky LIDEM Karolíny Peake. Návrat její strany do ministerských křesel Škromacha natolik nadzvedl, že se nebál místopředsedkyni vlády přirovnat k politické prostitutce. Nyní přidává. Stranu LIDEM nazval skupinou prospěchářů, kteří se jen snaží udržet pozice.

Nálož LIDEM od Škromacha: Peake opravdu je prostitutka. Nebo něco ještě horšího...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda Senátu i ČSSD Zdeněk Škromach

„Kupovat si loajalitu a podporu za funkce je jednoznačná prostituce, nechci říct korupce,“ říká v rozhovoru pro Prvnízprávy.cz místopředseda ČSSD. Podle něj se každé tři měsíce stále vrací vládní krize, kdy Peake a její lidé vystupují s tím, že z vlády odcházejí. „Pak chtějí něco slučovat a nakonec stejně vždy přijdou pokorně a vazalsky za Nečasem a Kalouskem,“ komentuje chování Peake Škromach.

Jen skupina prospěchářů

Podle místopředsedy sociální demokracie je tvrzení LIDEM, že chce prosadit protikorupční zákony o úřednících, o financování politických stran apod. jen zástupný problém. Měli totiž tři roky k realizaci. „Navíc je to ještě z volebního programu Věcí veřejných, nebo je to program strany, která ani nekandidovala?“ přemýšlí Škromach pro PZ s tím, že koaliční strana, která neprošla volbami je prostě zvláštní.

„Celá ta skupina kolem madame Peake je víceméně jen skupina prospěchářů, kteří se snaží udržet pozice,“ komentuje místopředseda Senátu šéfku LIDEM. Rok a půl do příštích voleb je navíc podle Škromacha příliš dlouhá doba, aby si tito lidé našli svoji budoucí existenci a zařídit se na dobu, kdy už ve vládě nebudou.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukazoval s Černochovou „zákaz Slovákům“, teď se Naď chlubí národním dresem. Lidé mu napsali své

4:46 Ukazoval s Černochovou „zákaz Slovákům“, teď se Naď chlubí národním dresem. Lidé mu napsali své

„Fotit se s cedulkou ‚Slovákům vstup zakázán‘ a potom se předvádět ve slovenském dresu může jen čist…