Nečas se z té Nagyové už úplně zbláznil. A tohle jsme měli za premiéra, žasne advokátka Samková

17.11.2013 9:58

Bývalý předseda české vlády Petr Nečas (ODS) pohrozil, že z Občanské demokratické strany vystoupí, pokud nebude jeho nové manželce Janě Nečasové, dříve Nagyové, obnoveno členství. Tento výrok evidentně natolik rozhořčil známou advokátku a členku TOP 09 Kláru Samkovou, že se do něho obula pěkně zostra.

Nečas se z té Nagyové už úplně zbláznil. A tohle jsme měli za premiéra, žasne advokátka Samková
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klára Samková

Oficiálním důvodem vyloučení Nečasové – Nagyové z ODS bylo to, že včas neoznámila změnu svého příjmení poté, co se za expremiéra vdala. Její manžel se ale rozčílil: „Chci jednoznačně říci, že moje žena je zaprvé nevinná, zadruhé je obětí politického procesu, zatřetí má být ctěna presumpce neviny. A začtvrté jsem přesvědčen, že se k tomu budou muset vyjádřit orgány ODS na oblastní, regionální, případně celostátní působnosti,“ reagoval Nečas na vyloučení své ženy ze strany občanských demokratů a pohrozil, že pokud nebude zpět přijata, ze strany také vystoupí. Protože vyloučení své ženy považuje za politický útok na svou osobu.

„Nečas se evidentně již definitivně z Nagyové zbláznil... A tohoto člověka jsme měli tři roky jako premiéra... Co všechno napáchal pod jejím vlivem?“  reagovala na tato Nečasova slova  Samková na svém facebookovém profilu.

Úřadující předseda ODS Martin Kuba ale odmítl, že by se vedení strany mělo vyloučením Nečasové zabývat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …