Necítím se jako Francouz. Umřel bych pro Rusko, přitvrzuje herec Depardieu

26.05.2015 17:54

Známý francouzský herec a provokatér Gerard Depardieu prohlásil v rozhovoru pro magazín Vanity Fair, že je připraven zemřít pro Rusko. Není to jeho první oslava Ruska. Již nějakou dobu totiž má ruské občanství.

Necítím se jako Francouz. Umřel bych pro Rusko, přitvrzuje herec Depardieu

Depardieu v rozhovoru uvedl: „Jsem připraven zemřít za Rusko, protože zdejší lidé jsou silní. Absolutně nechci zemřít jako hlupák v současné Francii.“ Dále se vyjádřil, že nevěří v sebe a nesdílí francouzské hodnoty, ve kterých byl vychován. „Necítím se jako Francouz,“ řekl Depardieu.

Herec, který se mimo jiné chvástá tím, že je schopen vypít čtrnáct lahví vína denně, je ruským občanem od roku 2013. O občanství si údajně zažádal ve chvíli, kdy ve Francii měla být zavedena 75procentní daň na příjmy přes milion eur za rok. K tomu však nakonec nedošlo.

Nedávno se také vyznal ke svojí lásce k prezidentu Putinovi. „Pan Putin, znám ho dobře a mám ho velmi rád. Hodně jezdím do SSSR, tedy přesněji do Ruska,“ řekl médiím na festivalu v Cannes. Zároveň se vyjádřil, že nemá rád válku na Ukrajině, ale obecně se v té situaci nevyzná.

Dále v rozhovoru sdělil, že se nebojí smrti a že o ni dost často i přemýšlí. „Občas ležím v noci v posteli a chci usnout na věky... Již jsem prožil vše. Není mnoho lidí, kteří by něco takového mohli říct,“ tvrdí Depardieu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…