Němcová z ODS do Senátu!

21.02.2020 12:45

ODS vyšle poslankyni Miroslavu Němcovou, aby v Praze zabojovala o Senát. Informace přináší server Seznam Zprávy s odkazem na zdroje srozuměné s jednáním o podobě senátních kandidátek v hlavním městě. Jejich správnost potvrdila sama politička.

Němcová z ODS do Senátu!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předání květin poslankyni Miroslavě Němcové jako výraz díků za její odvahu a postoj k inauguračnímu projevu prezidenta

„Pokud nenastane něco nečekaného, tak ano, rozhodla jsem se kandidovat v Praze do Senátu,“ potvrdila Němcová. Dodala, že k městu má blízko a Senát v současnosti chápe jako místo, které brání demokratické hodnoty. „A ráda bych u toho byla,“ řekla ke svým ambicím dostat se do horní komory Parlamentu České republiky.

Kandidovat by měla v 27. senátním obvodě, který zahrnuje část Prahy 1, Prahy 7 a Tróje, kde je v současnosti senátorem bývalý rektor Univerzity Karlovy Václav Hampl zvolený za lidovce a Zelené. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…