Neočkovaní neumírají dost rychle? Etzlerovi došla slova...

26.11.2021 15:43 | Ze sítí

Herec Miroslav Etzler, bratr novináře Tomáše Etzlera, skončil s covidem v nemocnici na JIP s oboustranným zápalem plic. Poděkoval lidem v českolipské nemocnici za to, jak se o něj starají. Dlouho prý váhal nad tím, zda se nemá očkovat a prováhal se až k JIP. Tomáš Etzler k očkování na konci října napsal, že neočkovaní neumírají dost rychle.

Neočkovaní neumírají dost rychle? Etzlerovi došla slova...
Foto: Instagram M. Etzlera, tan
Popisek: Herec Miroslav Etzler během nákazy koronavirem

23. října října novinář Tomáš Etzler na sociálních sítích napsal, že neočkovaní neumírají dost rychle. „Neočkovaní neumírají dostatečně rychle,“ konstatoval doslova. A svými slovy vzbudil značný rozruch.

Tomáš Etzler a Miroslav Etzler

O pár týdnů později skončil jeho bratr v českolipské nemocnici na JIP s oboustranným zápalem plic.

„Moji vzácní a blízcí, asi jste si všimli, že jsem se tady dlouho nepresentoval. Důvod je jednoduchý. Dostal jsem silnou covidovou ataku spojenou s oboustranným zápalem plic. Jsem na kyslíku a další vývoj spíš tuším, než vím. A ano, nebyl jsem očkován,“ napsal Miroslav Etzler na instagramu.

„Díky obrovské laskavosti a profesionalitě covid oddělení nemocnice Česká Lípa pod vedením pana primáře Jana Nováka a jeho geniálního týmu mne přesto berou jako člověka! Nenechat se očkovat byla obrovská chyba. Prosím, pokud můžete, udělejte to!“ dodal.

Tomáš Etzler a Miroslav Etzler

Internetový glosátor Honza Palička na sociální síti Twitter poznamenal, že Tomáš Etzler snad svému vlastnímu bratrovi nebude přát smrt. Vztahům v rodině by to prý moc neprospělo.

„Herec Etzler skončil jako neočkovaný v nemocnici na kyslíku. Snad mu jeho bratr novinář Etzler taky nenapíše, že neočkovaní umírají moc pomalu. Vztahům v rodině by to takhle před Vánocema jistě nepřidalo,“ poznamenal.

Tomáš Etzler a Miroslav Etzler

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…