Obrázek Milana Chovance s nahotinou letí internetem. Podívejte se, co z něj stvořili vtipálci

05.10.2015 16:19

Český národ politických recesistů má během pondělka žně s fotomontáží, která má za pomoci vyzývavé vysvlečené dívky diskreditovat ministra vnitra Milana Chovance. První místopředseda ČSSD ještě ani nestihl podat na policii trestní oznámení, a internet už zaplavily parodie, vyobrazující místo něj různé další politiky.

Obrázek Milana Chovance s nahotinou letí internetem. Podívejte se, co z něj stvořili vtipálci
Foto: twitter.com
Popisek: Fotomontáž z twitteru Milana Chovance

Politická scéna od rána kromě zásadních témat žije též kompromitující fotografií ministra vnitra Milana Chovance. Ten byl na zveřejněné fotografii vyobrazen ve vyzývavé poloze s nahou dívkou. S fotografií měli ministra konfrontovat redaktoři serveru Expres.cz, spadajícího pod mediální dům Mafra, patřící Andreji Babišovi, předsedovi ANO a koaličnímu partnerovi Chovancovy ČSSD.

Na tuto skutečnost reagoval samotný ministr Chovanec, když na svém Twitteru napsal: „Pracovníci mediálního domu se zájmy v politice si měli v zahraničí zadat vyrobu kompro fotomontáže konkurenčního politika. Nevěříte? Ale ANO...“ Pak dodal, že informace o snaze diskreditovat jej fotomontáží měl již několik týdnů. Ministr se rozhodl všechny materiály, včetně nahrávky rozhovoru s novináři, předat policii jako součást trestního oznámení, které neprodleně podal.

Jako důkaz fotomontáže poté dodal i svou fotografii se zamyšleným pohledem, která byla zjevně ve fotomontáži s nahou dívkou použita.

Fotomontáž vzbudila okamžitě i zájem recesistů, takže s vyzývavou nahotinou bylo v rychlém sledu vyobrazeno hned několik veřejných činitelů. Na falešněm facebookovém profilu Karla Schwarzenberga se například objevil snímek „knížete“, reagujícího na nahotu svou charakteristickou „spící“ pózou.

Další z parodií byla stvořena s králem českého politického Facebooku Zdeňkem Škromachem. Místopředseda Senátu, známý svými charakteristickými selfie fotografiemi, je zde vyobrazen společně s vysvlečenou kráskou a ministrem Chovancem.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…