Odvážil se kritizovat sprostého Etzlera. Sesypali se na něj všichni. I z ČT

18.11.2022 10:40 | Ze sítí

Poté, co novinář Tomáš Etzler velmi vulgárně zareagoval na expremiéra Andreje Babiše (ANO), ozval se Jakub Bernáth z TN.cz, kterému se Etzlerův slovník nelíbil. Nesetkal se ale s pochopením, Etzlera se například zastal novinář veřejnoprávní televize Jakub Szantó.

Odvážil se kritizovat sprostého Etzlera. Sesypali se na něj všichni. I z ČT
Foto: Repro Facebook
Popisek: Tomáš Etzler moderuje debatu Nory Fridrichové, Davida Smoljaka a Zdeňka Šarapatky

„Drž hubu ty estébácká svině!“ napsal novinář Tomáš Etzler v reakci na video, které zveřejnil expremiér a kandidát na prezidenta Andrej Babiš (ANO). „Málokdo by tušil, že po více než 30 letech od listopadu bude snaha razit jeden správný názor, o některých věcech se lidé na veřejnosti raději nebudou bavit a za slova bude hrozit i vyhazov z práce,“ uvedl k videu Babiš.

„Já nevím, ale tyhle výkřiky od novinářů mi přijdou fakt mimo,“ zareagoval na Etzlerův tweet koordinátor sociálních sítí z TN.cz. Kuba Bernáth.

„Na rozdíl od vás nemám rad estébácké svině a na rozdíl od vás nebudu držet hubu a budu jim to říkat,“ odvětil mu však Etzler.

„Pan Etzler se drobně mýlí, ProtoBabiš nebyl estébácká svině, ale udavač. Malej normalizační hajzlík,“ zareagoval následně také spisovatel Jiří Padevět.

„Any ses neposral,“ napsal pak vulgárně Bernáthovi také lékař Martin Straka.

A velmi zostra Bernátha zpražil i zahraniční zpravodaj ČT Jakub Szantó. „Pane kolego, v názoru vám nikdo nebrání. Ale vaše odsudky budou mít o něco větší význam, až se svou novinářskou vahou Tomáši Etzlerovi aspoň přiblížíte. Takhle se jen nikým nevítaným srážením někoho hodně viditelného snažíte zvyšovat svůj twitterový dosah. A tohle opravdu mimo je,“ napsal.

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Ano, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusejbod , 18.11.2022 13:23:03
Ano je potřeba se ozvat proti takové sprostotě, ale uvědomte si, že je to alkoholik a řečeno klasickou větou z jednoho filmu - On má v hlavě místo mozku z piva kostku - a to sedí na hloupého alkoholika.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…