Okamura dostal předžalobní výzvu. Od uživatele, který si říká Prasman

28.07.2020 20:01

Uživatel sociální sítě Facebook Prasman Dunka se rozhodl zaslat místopředsedovi Poslanecké sněmovny Tomio Okamurovi (SPD) předžalobní výzvu. Chce, aby byl okamžitě odblokován na sociální síti a mohl přispívat a diskutovat pod Okamurovými statusy.

Okamura dostal předžalobní výzvu. Od uživatele, který si říká Prasman
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

„Tímto přípisem vás vyzývám, abyste okamžitě a bez zdržení odblokoval mě, uživatele Facebooku vystupujícího na této sociální síti jako Prasman Dunka, tak, abych mohl nadále přispívat a diskutovat pod Vašimi statusy na Vašem profilu na sociální síti facebook na profilu www.facebook.com/tomio.cz, kde jsem Vámi byl zablokován, když jsem pod Vašimi (fakty nepodloženými a k nenávisti vyzývajícími) statusy vedl diskuse, vkládal své příspěvky (často obsahující tzv. fakta) a snažil se s těmito statusy polemizovat,“ uvedl Prasman Dunka ve svém dopise. 

„Vzýváte demokracii a svobodu konání na sociálních sítích, avšak v diskusích pod vašimi vlastními příspěvky ty nepohodlné, realitu a fakta odrážející komentáře řešíte pouze tzv. banováním těchto komentářů, což je v protikladu s Vašimi vyjádřeními ohledně toho, kdy Vás chtějí sociální sítě (YouTube, Facebook) zabanovat též, protože porušujete jejich pravidla,“ dodal.

„Je-li Vám tedy svoboda projevu tak svatá, kterak tvrdíte, předpokládám, že mě ihned po obdržení tohoto přípisu opět odblokujete a já budu moci pod Vašimi příspěvky opět svobodně diskutovat,“ dodal, s tím, že má právo s Okamurou polemizovat.

„Nebude-li této výzvě ve lhůtě do tří dnů vyhověno, obrátím se na příslušné orgány,“ uzavřel.

Jeho veřejný přípis sdílel mimo jiné i marketér Jakub Horák.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…