Pane Fialo, nechám se očkovat. Má radost z nové vlády a změnil názor

01.12.2021 8:21 | Ze sítí

Youtuber Ondřej Tesárek prozradil, že se nechá očkovat proti nemoci covid-19. Současně poslal jasný vzkaz vládě Petra Fialy (ODS). Nahlédněte.

Pane Fialo, nechám se očkovat. Má radost z nové vlády a změnil názor
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Český youtuber Bratříček

Ondřej Tesárek, youtuber známý také pod přezdívkou Bratříček, prozradil, že se nechá očkovat proti nemoci covid-19. Už v minulosti se ale netajil tím, že z této představy není nijak nadšen a když už se k tomuto kroku odhodlal, něco za to od budoucí vlády Petra Fialy očekává.  

„Má vakcinace má prakticky nulový statistický význam, ale na jaře mi skončí prodělání a klidně si dojdu pro včeličku. Nikdy to ale neudělám, pokud podpořím fašismus finančáku či Ministerstva zdravotnictví. Očekávám od nové vlády velký obrat v přístupu k lidským právům,“ zdůraznil.

Designovaného premiéra pochválil za jeho vystupování v médiích.

„Dnes jsem viděl nového premiéra  Petra Fialu v televizi. Nemluvil ke mně jak k odpadu. Žádné pasivní vyhrožování. Žádné ústupky agresivnímu davu mediálních hyen. Pane Fialo, držte stát na uzdě a my se rádi dojdeme naočkovat, abychom přiložili ruku k dílu,“ uvedl.

Naproti tomu poslankyni za hnutí ANO Heleně Válkové sdělil, že je mu z ní „na blití“. „Tady ještě označím Helenu Válkovou a její sprosté lži ‚nedopustím diskriminaci neočkovaných‘. Je mi z vás na blití,“ napsal doslova.

Ondřej Tesárek promlouvá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…