Paroubek se pustil do Babišova novináře. A prozradil, kdo bude ministrem kultury

23.10.2013 20:15

Expremiér Jiří Paroubek se na serveru Vaševěc.cz ohradil proti článku komentátora Steigerwalda publikovaném v Babišově MF Dnes. Paroubek ho označuje za lháře a normalizačního kulturtrégra a ptá se, jestli mu neměkne mozek.

Paroubek se pustil do Babišova novináře. A prozradil, kdo bude ministrem kultury
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

„O tom, že staré psy, normalizační kulturtrégry, novým kouskům nelze naučit, naopak svědčí článek `hlavního` komentátora MF Dnes K. Steigerwalda `Aféry a volby`, který tu spoušť – tedy zveřejnění pozitivního sdělení o mé osobě – musel hned uvést na pravou míru,“ píše Paroubek s odkazem na jiný článek, který označuje dobu jeho vlády za nejlepší období.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Nová Babišova vláda

Expremiér připomíná, že Kubiceho zpráva, která ovlivnila výsledek sněmovních voleb v roce 2006, byla plná lží a nikdy se neprokázalo, že by závažná obvinění byla pravdivá. A dodává, že před volbami přesahovala jeho popularita 50 procent. Když tedy komentátor Steigerwald píše, že byl Paroubek velmi neoblíbený, lže. Jedinou pravdivou větou tak podle Paroubka je konstatování, že se Kubice později – ve vládě Petra Nečase - stal ministrem vnitra.

„Zkrátka svým vysoce inteligentním a zejména přínosným článkem si K. Steigerwald řekl o pozici ministra kultury v Babišově vládě. Bude mít ještě konkurenci v M. Stropnickém, ten se ale může prokázat skromnějšími přehmaty. Za svého působení ve vinohradském divadle (jako jeho umělecký šéf) jen zničil jeho zavedený repertoár, dovedl divadlo k poklesu diváckého zájmu, s čímž teď zápasí nový ředitel divadla T. Töpfer. A. Babiš má před sebou příjemné rozhodování, kdo z nich to bude,“ uzavírá Paroubek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…