Postavme se systematickému ničení zdraví našich dětí, říká šéfka Trikolóry

12.04.2021 21:08

Pondělní návrat části dětí do škol a školek na řadě míst provázelo rozčarování rodičů především z povinného testování malých dětí. Na jejich stranu se postavila poslankyně Zuzana Majerová Zahradníková, předsedkyně hnutí Trikolóra. Podle jejích slov vláda selhala, když do školy vrátila pouze hrstku dětí, které navíc ještě nutí, aby dvakrát týdně podstupovaly nepřesné antigenní testy výtěrem z nosu.

Postavme se systematickému ničení zdraví našich dětí, říká šéfka Trikolóry
Foto: Archiv Zuzana Majerová Zahradníková
Popisek: Předsedkyně hnutí Trikolóra Zuzana Majerová Zahradníková

„Trikolóra prosazuje okamžitý a bezpodmínečný návrat dětí do škol. Není na co čekat! Nejnovější studie jasně prokazují, že otevřené školy v podstatě nijak nepřispívají k šíření viru SARS-CoV-2. Jejich uzavření tedy bylo naprosto zbytečné. Stejně tak je nyní zbytečné děti stresovat testováním a ničit jejich zdraví jejich zarouškováním,“ uvedla rázně Zuzana Majerová Zahradníková a doplnila, že samotná Česká lékárnická komora zveřejnila k rouškám informační materiál, že neodborné nošení roušek či nošení roušek po dobu delší než dvě hodiny přináší jednoznačně víc negativ než pozitiv. 
 
 
„Povinné testování a nošení roušek u nejmenších dětí vůbec ničemu nepomáhají. Učitele nijak nechrání a dětem škodí. Ve skutečnosti jen maskují naprostou neschopnost naší vlády v boji s touto epidemií. Překvapuje nás, že mnozí občané si nechávají líbit všechny ty nesmysly, které jim vláda nařídila. Pevně věříme, že proti systematickému ničení zdraví svých dětí už se vehementně postaví,“ odvážně apelovala na veřejnost moravská poslankyně Majerová. 
 

Anketa

Je vám líto, že Tomáš Petříček končí na ministerstvu zahraničí?

hlasovalo: 13163 lidí
Hnutí Trikolóra proto vyzvala všechny ředitele a starosty, stejně jako i zřizovatele škol, aby tomuto nátlaku nepodlehli. „Pro případ, že se tak rozhodnou a budou za tento svůj postup sankcionováni, jsme připraveni jim nabídnout špičkovou právní pomoc zcela zdarma. Věříme, že se vzepřou i oni. Jde přece i o jejich děti,“ dodala Majerová. 
 
„Ve všech totalitních režimech se lidé, páchající špatné věci, následně obhajovali tím, že jen plnili příkazy shora a že s tím nemohli nic dělat. Historie je nakonec ale vždy odsoudila a postavila se na stranu těch, kteří v sobě i přes značné problémy, které jim to přineslo, nalezli odvahu se vzbouřit. Nejinak tomu bude i tentokrát. Stále tvrdíme, že děti jsou v našem životě to nejdůležitější a že jsme ochotni pro ně udělat vše. Nyní je čas to i dokázat. Pevně věříme, že většina lidí v sobě tuhle sílu najde a svoje děti všanc tomuto nezodpovědnému experimentu prostě nedá,“ dodala poslankyně Zuzana Majerová Zahradníková, předsedkyně hnutí Trikolóra.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…