Potřebujeme peníze! Aktivista Peszynski nežádá mnoho. Pomoci můžete i vy

29.07.2020 13:55

Prounijní občanské hnutí Pulse of Europe vyzvalo fanoušky Evropské unie k darování peněz. Hnutí potřebuje vybrat alespoň třicet tisíc korun na nový web. „Potřebujeme nové webové stránky. Se stávajícími už nejsme spokojeni. Chceme, aby pro vás byly větší službou a aby skutečně uměly shromáždit příznivce EU a společné Evropy v Česku,“ psali v příspěvku. Pokud jste, vážení čtenáři, fanoušky Evropské unie, tak se zde pro vás nabízí možnost darovat nějaké své peníze pro lepší informovanost o dění ve spojené Evropě.

Potřebujeme peníze! Aktivista Peszynski nežádá mnoho. Pomoci můžete i vy
Foto: Jok
Popisek: Aktivista Peszynski a pět demonstrantů manifestovalo za přijetí eura na svátek Sv. Václava

Anketa

Chcete, aby Česká republika ratifikovala Istanbulskou úmluvu?

2%
98%
hlasovalo: 30530 lidí

Facebooková stránka, která propaguje Evropskou unii, Pulse of Europe, na svém facebooku vyzvala své příznivce ke sbírce. Peníze shání údajně kvůli potřebě nových webových stránek, alespoň to uvádí ve svém příspěvku. „Potřebujeme nové webové stránky. Se stávajícími už nejsme spokojeni. Chceme, aby pro vás byly větší službou a aby skutečně uměly shromáždit příznivce EU a společné Evropy v Česku,“ psal Pulse of Europe v příspěvku.

Jejich údajně amatérské možnosti na internetu se již měly vyčerpat. Právě proto potřebují profesionály. „Na tento projekt potřebujeme minimálně 30 000 Kč. Přispějte, prosím, přes portál Darujme.cz. Je to jednoduché. Děkujeme!“ vyzvala stránka příznivce Evropské unie.

Pulse of Europe je celoevropské občanské hnutí, které vzniklo údajně v reakci na nárůst nacionalismu a populismu v Evropě. Hnutí bylo založeno v roce 2016 ve Frankfurtu nad Mohanem. Prvotním cílem hnutí mělo být vyzvání občanů Evropské unie k aktivní a otevřené, společné evropské identitě. Alespoň to tvrdí na svých webových stránkách. V České republice je toto hnutí známo hlavně díky aktivistovi Tomaszi Peszynskému. Ten má v hnutí za úkol koordinovat společný aktivismus. Hnutí často přináší na demonstrace Milionu chvilek velkou modrou vlajku Evropské unie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

4:44 Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

Prvenství v rámci všech členských zemí Evropské unie si vydobyla za druhé pololetí minulého roku Čes…