Právnička Hustáková varuje: Tato vláda skončí zcela jinak, než všechny předchozí

30.08.2022 20:24 | On-line

„Vláda se bude držet u moci, co to dá, protože její konec bude jiný, než u předešlých, republika bude v takovém stavu, že to bez trestní odpovědnosti asi nepůjde,“ předpovídá ke konci kabinetu premiéra Petra Fialy (ODS) advokátka Miroslava Hustáková, která v letošních volbách kandiduje za Trikoloru do Senátu. Letošní zimu podle ní „i ti nejhloupější eurofilové poznají, co je Evropská unie zač“. Očekává velmi krušné časy.

Právnička Hustáková varuje: Tato vláda skončí zcela jinak, než všechny předchozí
Foto: Archiv MH
Popisek: Advokátka Miroslava Hustáková

Anketa

Hlasoval/a byste jako poslanec/poslankyně pro vyslovení nedůvěry vládě?

98%
1%
hlasovalo: 38963 lidí
Kandidátka do Senátu míní, že by si lidé měli nalít čisté víno, a přestože se jim to i třeba nebude vládním oponentům líbit, je prý „krutou pravdou“, že demonstrování proti současné vládě „jen tak brzy nezmění vůbec nic“, byť je dle ní demonstrovat „nutné“.

Vláda premiéra Petra Fialy (ODS) se dle advokátky „bude držet u moci, co to dá, protože její konec bude jiný, než u předešlých“ – Hustáková tvrdí, že „republika bude v takovém stavu, že to bez trestní odpovědnosti asi nepůjde“.

Míní, že se „celý svět se už spojil proti Západu“ a příliš lidí to nevnímá kvůli „cenzuře“. „Světu už nezáleží na Západu, ani indický prezident nepřijal vedení Evropské unie, saudský král neměl čas přivítat Bidena na letišti při jeho návštěvě Saúdské Arábie, nedohodli množství dodávané ropy, návštěva Pelosi na Tchaj-wanu definitivně hodila Čínu do náruče Ruské federace,“ líčí kandidátka Trikolory, jak aktuálně vnímá mocenské rozložení světa.

Predikuje, že energetickou krizi se nepodaří vyřešit a kvůli drahé energii budou krachovat firmy a dojde tak na propouštění zaměstnanců.

Za problémy s dodávkami plynu podle Hustákové stojí to, že „Evropská unie znemožnila Rusku dodávat plyn a domnívala se, že ho nahradí z jiných zdrojů, což se nepodařilo“ a „hrozí tedy i těm, co mají plyn smluvně zajištěn, že ho nedostanou tolik, co ho budou potřebovat“.

Že Evropská unie zamezuje v dodávkách plynu, tvrdí i samotné Rusko a tímto prostřednictvím Evropu vydírá. Své omezení dodávek plynu zdůvodňovalo například absencí plynové turbíny pro Nord Stream 1, kterou Německo přepravilo z Kanady, kde byla servisována, aby ji mohlo ze svého území předat Moskvě a obešly se tak sankce uvalené na Rusko Ottawou, načež Rusko odmítlo turbínu převzít, jelikož prý byla odeslána do Německa bez souhlasu Ruska. Kvůli kanadským sankcím by však turbína přímo ze servisního místa do Ruska napřímo odletět nemohla.

Energetické problémy vnímá kandidátka do Senátu jakožto dlouhodobého rázu a ani po „pádu vlády“ tak nemíní, že by bylo „lehké obnovit energetické zdroje pro republiku tak, aby se obnovila výroba, oživil se průmysl“ a Evropu prý tak „čeká obrovská krize, kterou žijící občané ještě nezažili“.

Radí dokonce všem, aby si zajistili zdroj tepla či se poptali u přátel a rodiny, zdali nebudou moci být „v případě krize“ u nich.

„Tuto zimu poznají i ti nejhloupější eurofilové, co je EU zač a je to už začátek konce EU,“ tvrdí advokátka, která do Senátu kandiduje za Trikoloru v obvodě Bruntál.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…