Protesty proti Trumpovi platí Soros, zaznělo v ČT. Moderátor jen koukal

20.01.2017 21:50

Česká televize si u příležitosti vstupu Donalda Trumpa do pozice prezidenta USA pozvala celou řadu hostů. Dorazili třeba Karel Schwarzenberg (TOP 09) nebo Jan Kavan. Přišel však také host, který se od dvou zmíněných pánů značně lišil. O Donaldu Trumpovi, ale také o protestech proti novému prezidentovi, pohovořil americký volič Samuel Fleischmann. A moderátor Tomáš Drahoňovský místy jen koukal.

Protesty proti Trumpovi platí Soros, zaznělo v ČT. Moderátor jen koukal
Foto: wealthydebates.com
Popisek: George Soros

Fleischmann konstatoval, že establishment využíval pracující lidi. „To, kolik nás stojí vláda, se úplně vymklo kontrole,“  řekl ve vysílání. Rozhodnutí politiků už nejsou transparentní a dějí se někde v zákulisí. Prozradil, že jedním z důvodů, proč sám volil Trumpa, je fakt, že jde o miliardáře, který není finančně závislý na establishmentu.

Posléze veřejnoprávní televize ukázala davy Američanů protestujících v ulicích hlavního města. Proti davům demonstrantů stojí policie, která se snaží udržet pořádek. Americká média hlásí, že se to na některých místech daří lépe, na dalších už méně. Protestující na strážce zákona házejí kameny, zapalují odpadkové koše a tak podobně. Moderátor se pana Samuela Fleischmanna ptal, zda tyto protesty neukazují, že Trump nadále rozděluje společnost. A slyšel následující odpověď.

„Já s tím rozhodně nesouhlasím. Řekl bych, že tito protestující, které vidíme, jsou zaplacení. My jsme tohle už viděli v tom, co ukazovaly WikiLeaks. Většina lidí pak ukazovala na George Sorose,“ prohlásil americký host. Server WikiLeaks dokonce zveřejňoval sumy, které se měly dostat ke konkrétním vůdcům těchto protestujících.  

 „Takže tito lidé dostávají zaplaceno za to, že chodí demonstrovat?“ ptal se Drahoňovský. „Ano,“ odvětil prostě Trumpův volič.

„Dobrá, tak tuto informaci nemůžu potvrdit,“ uzavřel téma moderátor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…