Rozverná předvolební kampaň omladiny ČSSD: Sex v práci je fajn

05.05.2014 18:52

Volby do Evropského parlamentu už téměř klepou na dveře a jednotlivé strany se předhánějí, čím zaujmou nové voliče. Netradičně na to jde ČSSD a její Mladí sociální demokraté, kteří vypustili do éteru provokativní video s názvem Sex v práci.

Rozverná předvolební kampaň omladiny ČSSD: Sex v práci je fajn
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka ČSSD

Videoklip trvá zhruba minutu. V záběru je nejprve vidět mladá blonďatá zaměstnankyně, která pracuje na svém počítači. Po uplynutí pracovní doby se zvedá, odchází a posléze mizí za průhlednými dveřmi a s kolegou či šéfem se oddá sexu.

Video můžete zhlédnout ZDE.

Následně vypravěč oznámí, že sex v práci je fajn. „Jen škoda, že přes půl milionu lidí práci nemá,“ podotýká vzápětí s povzdychem. V závěru vyzývají sociální demokraté, aby jim lidé ve dnech 23. až 24. května vhodili svůj hlas, a tak napomohli zajistit program s názvem Záruky pro mladé.

Video již zaplavilo také sociální sítě. Server Lidovky.cz informoval o tom, že se pokusil získat stanoviska ke klipu přímo od ČSSD, jejich tisková mluvčí Eva Gregorová však měla zapnutou jen hlasovou schránku a telefon nebral ani předseda Mladých sociálních demokratů Lukáš Kaucký.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celebrity s patentem na rozum. Jak vidí Hoffman dnešní novináře?

18:07 Celebrity s patentem na rozum. Jak vidí Hoffman dnešní novináře?

POHLED IVANA HOFFMANA Slovenskem hýbe kauza z televize Markíza, kde byl z obrazovky stažen moderátor…