Rusko se musí rozpadnout. Zničit úplně. Padlo to natvrdo

04.04.2022 8:36 | Ze sítí

Rusko se musí rozpadnout! Rusko musí být potrestáno! Rusko musí být zničeno! Na sociálních sítích lidé reagují na ruská zvěrstva, která vyplouvají na světlo poté, co okupanti vyslaní Kremlem odchází či jsou vytlačováni z měst jako je Buča, Irpin či Hostomel. A starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný z ODS, ani odborník na krizovou komunikaci Jan Jetmar si nebrali servítky.

Rusko se musí rozpadnout. Zničit úplně. Padlo to natvrdo
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Evropa, Rusko

Poté, co ukrajinští vojáci vytlačili z měst Buča, Hostomel, Irpin a dalších ruské okupanty, na vlastní oči viděli, jaká zvěrstva ruští agresoři napáchali. Mrtvá těla ležela na ulicích, ženy s dírami v uších po vytrhaných náušnicích, mrtvá těla záměrně podminovaná, aby při manipulaci s nimi zemřeli další lidé a tak podobně.

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný na twitteru přiznal, že mu vyjevená pravda o ruském řádění na Ukrajině nejde z hlavy. A konstatoval, že Rusko musí být zničeno.

„Ta Buča se se mnou táhne celý den a potáhne už furt. Nesnesu jakékoli utrpení dítěte. Člověk bojuje proti předsudkům, ale sám se v jednom definitivně utvrdil. Rusko by mělo být zničeno. Bezohledně zničeno. Nebudou jiní. Nikdy se nezmění. Není to Putinem. Mají to v sobě. Sorry,“ napsal starosta.

Rusko musí být zničeno, zní na sociálních sítích

Jan Jetmar se vyjádřil obsáhleji.

„Republiky východního bloku vědí, že Rusko je ztělesněním zla, vždy bylo, je a bude dokud se nerozpadne na desítky drobných států. Jenže, Západ to nechápe. Nechápe Rusy. Nechápe, že civilizace pro ně nic neznamená. Nechápe, že majetek pro ně nic neznamená. Čest nic neznamená, podaná ruka nic neznamená, dohoda nic neznamená. Jediným kritériem je moc. Jsi mocný, jsi slavný a můžeš všechno. Nemáš moc, musíš sloužit mocným,“ zdůraznil Jetmar, jak moc je to s Ruskem zlé.

Připomněl, že ruský prezident Vladimir Putin takto otevřeně promlouvá řadu let a dává najevo, že ho zajímají jen názory mocností a že by rád rozdělil celou planetu do sfér vlivu jednotlivých mocností.

„Rusko nejde přemluvit, nejde se s ním dohodnout, nejde ho ani vyhladovět, nejde ho přeprat. Musí se všechno najednou. Rusko se musí zhroutit, rozpadnout se na prvočinitele. Západ musí Rusko, stejně jako za studené války, vyhladovět, uzbrojit, ekonomicky zničit, porazit jeho armádu prostřednictvím Ukrajinců, že jim dá zbraně jakékoli se řeknou. Západ musí sjednotit celý svět proti Rusku a každému, kdo by mu chtěl pomáhat,“ pokračoval Jetmar.

Politici na Západě by podle odborníka na krizovou komunikaci měli vzít na vědomí, že válka na Ukrajině je vlastně Putinova válka se Západem, jen zrovna probíhá na území Ukrajiny.

„... to je horda 140 milionů nájezdníků, kteří vraždí, ničí, rabují a když umřou, tak to nevadí, jich mnogo. Celá staletí žili v dírách v zemi, není nic, co by se jim dalo vzít, aby jim to vadilo,“ popsal Jetmar dnešní Rusy.

Nakonec, stejně jako Novotný, i Jetmar zdůraznil, že Rusko ve své současné podobě musí být zničeno.  

„Biden to řekl správně, je třeba sesadit Putina. A když to nepomůže, tak jeho nástupce a jeho nástupce a pořád držet Rusko v kleštích, dokud se nerozpadne. Rusku se nedá ustupovat, Rusko se musí zničit,“ uzavřel.

Rusko musí být zničeno, zní na sociálních sítích

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…