Šlégr prý poslal na manželku sociálku. Nechce jí dát nic ze svých milionů

17.01.2012 7:34

Už rok a půl se táhne rozvod někdejšího hokejisty a dnes jednoho z největších spojenců Jiřího Paroubka Jiřího Šlégra. A vzhledem k tomu, že se manželka Kateřina nechce vypořádat s tím, že jí politik nemá chuť vyplácet nic ze svých milionů, začíná se celá věc přiostřovat. Naposledy prý Šlégr na manželku poslal sociální pracovnici.

Šlégr prý poslal na manželku sociálku. Nechce jí dát nic ze svých milionů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jiří Šlégr

"Ano, je to pravda," potvrdila Kateřina deníku Aha!, který s ní v úterý přinesl exkluzivní rozhovor. "Šlo o to, že jsem nechtěla dceru - zdůrazňuji, že je jí teprve třináct - pustit samotnou do Švýcarska na krasobruslařské soustředění. On byl ale naštvaný, že bych jela s ní a musel by platit cestu nám oběma. Byl ochoten vše utratit jen trenérce a dceři, a tak na mě poslal sociální pracovnici. Tu vůbec nezajímalo, že dcera žije v nedodělaném baráku, kde se staví. Jediné, co řešila, bylo, proč bráním dceři v odjezdu na soustředění."

Šlégrová dlouho mlčela a do médií vůbec nemluvila, přes rok a půl se táhnoucí rozvod už na ní ale byl moc. "Pan Šlégr mi nechce dát to, na co mám nárok a co mi patří," mluví o manželi odměřeně. "Já ale moc dobře vím, kolik si za dvacet čtyři let vydělal." Téměř čtvrt století manželství teď Šlégr ignoruje, stejně jako se Kateřina pokoušela nevidět jeho nevěry. Do té doby, než začal vážný vztah s Miss ČR 2005 Lucií Královou a odešel od rodiny.

"Už mi dal nabídku, na kterou já ale nikdy nepřistoupím. Můžu vám říct, co přesně mi po něm zůstalo: nedokončená řadovka a tři roky starý Ford Explorer," nechala se slyšet naštvaná Šlégrová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…